Hur man är vacker

 

1.

Träning. Fitness är inte ytlig. Fitness visar världen du bryr dig om dig själv. Att ta hand om din kropp som ett heligt tempel hedrar dig själv och skaparen. Fitness är inte bara vacker men sexig.

2.

Hygien. Hygien är viktig om du vill vara nära människor.

3.

Förtroende. Att känna sig bra om dig själv är hälsosam, sexig, vacker och smittsam.

4.

Ha en positiv attityd. Även den mest fysiskt vackra personen kan vara ful med fel inställning. En positiv attityd är väsentlig.

5.

Karma. Det finns många djup till karma men denna typ av karma går hand i hand med positivitet. Du skapar skönhet i ditt liv.

6.

Harmonisera med naturen. Var medveten om vad som skadar moderens natur och hennes varelser. Sök efter gröna råd, till exempel Care2.

7.

Harmonisera med människor. Arbeta med dina relationer med människor. Var varm och vänlig. Gör anslutningar.

8.

Harmonisera med dig själv. Om saker inte är rätt in, gör det rätt. Om du inte kan göra det själv, leta efter en professionell.

9.

Titta på en förebild till tävla med. Detta kan vara inspirerande.

10.

Meditera och / eller be. Spendera några minuter varje dag centrerad och ansluten till det högre jaget kan göra skillnaden mellan att vara stressad och ha en vacker dag.

Dela din skönhet. Ge dig själv: le, var hjälpsam, ge dig själv service.

12.

Älska. Sätt kärlek i allt du gör. Var kärlek.

Alla har dagar när de inte känner sig så bra som de vill, men du borde inte känna så hela tiden. Sann skönhet går till så många nivåer att det inte finns något sätt att det kan begränsas till en kroppsfunktion eller hur populär någon är baserad på hur nära de liknar en modell eller Hollywoodstjärna. När du är riktigt vacker känner du dig bra och människor ler på dig och lockas till dig, oavsett din midjestorlek. Navajo har en term som kallas skönhetsvägen, vilket väsentligen innebär att leva i harmoni med världen runt och inom. Vem som helst kan vara vacker och här är hur: