Hur man bär samma läppstift olikt

 

1.

Använd en läppborste. Egentligen borde du använda läppborstar så ofta som möjligt när du applicerar läppstift. Borsten kommer inte att krossa pigmentet, läppstiftet kommer att vara tjockt på dina läppar och färgen kommer att vara djupast. Det ger dina läppar ett helt fullt utseende.

p> Försök med glans. För en rolig look, använd läppglans. Du vill bara använda läppglans över en långvarig läppstift eftersom det gör att färgen kommer lätt ut (glansiga röda läppar är särskilt besvärliga).

p> 3.

Använd ditt finger för att applicera läppstiftet. Även om du använder läppborsten är den bästa generella metoden. För att hitta ett nytt utseende är det bara bra att använda fingret. (pennan av detta finger är mjukast) gnugga lätt läppstiftet och dab det på dina läppar. Det kommer att skapa en ljusare look, dina läppar kommer att se färgade istället för lathered. Detta är en mer avslappnad look.

4. Lacka i dina läppar på olika sätt. Använd läppborsten och dra en mycket liten linje över läppen på din läpp. Fyll i dina läppar, inklusive den lilla delen av linjen som du ritade. gjort korrekt, kommer ge ha din överläpp ett fylligare utseende. Var försiktig med tjockleken på din linje och överdämpa inte överläppen eller det kommer att bli löjligt.

5. När du har applicerat den, klistra grundpulver över läppen färg. Detta kommer att ge din läppstift ett matt utseende, som liknar det färgade utseendet på fingerapplikationen. Beroende på läppstiftets pigment och färgen på din pulverform, kommer denna teknik också att förändra läppstiftets nyans.

För att få ut mesta möjliga av dina makeupköp och din pocketbook är det viktigt att hitta nya sätt att använda de produkter du redan har i din sminkväska. Här hittar du roligt utseende och sparar pengar genom att använda olika sätt att applicera samma läppstift.