Hur man designar uppskuren T-shirts

 

1.

Gör en halter topp. Först avskurna t-shirtärmarna. Omforma bredden om nödvändigt. Därefter skär en linje rakt över ryggen, från armhålan till armhålan. Slutligen klippa en linje rakt upp från mitten av ryggen till nacken. Trim halsen och slipsar som behövs.

2.

Gör en snyggingstopp. Ta 2 soliga färgade tees, en något mindre än den andra. Klipp raka linjer över bröstet och mittpartiet av den större tee. Bär den minsta tee under den stora tean, så den mindre teen kommer att kika igenom.

3.

Gör en 80-tums axelöverdel. Skär av t- Skjorta ärmarna. Skär ca 4 tum från botten av t-skjortan i en enda remsa. Ändra om storleken på t-skjortbredden. av skjortan, upp och ner (för att dölja den fula sömmen). Sy hela vägen, men var noga med att lämna armhål. Dra med remsan som faller av axlarna.

Tips och varningar

  • Mindre är mer. Börja med att klippa av mindre tyg. Du kan alltid trimma mer tyget av senare, men du kan inte klistra på det igen.
  • Skär upp dina gamla t-shirts och gör alla nya design som är sexiga och snygga. Det finns många sätt att dekonstruera dina t-shirts, klippa upp dem och skapa nya modeanspråk. Följ dessa tips för att göra dina gamla t-shirts till sexiga nya kläder.