Hur man drar din emo hår

 

1.

Du bör alltid ta en dusch innan du gör ditt hår. Efter att du (och ditt hår) är squeaky clean ta ut din hårtork. Om du inte har en eller inte använder en, låt den lufttorka.

2.

När ditt hår är fint och torrt, sätt på ditt plana strykjärn och vrid temperaturen så hög som den går (om du har det alternativet) och låt det värmas upp. Se till att håret är knutfritt. När räcket är uppvärmt, ta en hårspänne (inte för stor) på en gång och gör det så rakt som det kan få. Fortsätt tills ditt hår är rakt rakt.

3.

Vid det här laget är ditt hår redo att retas! din kam i ena handen och en bit hår (så stor av en bit som i steg 2) och håll hårstycket upp högt och fast. Borsta rötterna på stycket, typ av 'plocka'. Beroende på hur mycket du gör det här, ditt hår kommer något att stå upp. Spraya håret med hårspray och lägg det ner så platt som du vill. Gör det här till resten av ditt hår. Du kan göra det ändå du vill, om du vill att den klibbar ut som spikar eller bara puffy, det kommer att se bra ut!

Tips och varningar

  • Den här frisyren ser bäst ut med färgglada streck. Du kan köpa klipp i dem om du inte vill förstöra håret med kemikalier.
  • Om du räfflar dina smällar och de blir suddiga, spraya kammen med hårspray. kam, men du vill ha ditt smäll.
  • Om du har pärlor som går över till sidan, RÄTT INTE dem !!! GÖR INTE !!! Om du gör det kommer det att bli svårare för dem att trycka på sidan .
  • Scen frisyren eller 'EMO' frisyr är en mycket populär frisyr bland tonåringar nu. Denna frisyr är fin när den lämnas ensam, men det är bäst när den retas. Teasing är ingenting annat än att använda en kam för att knyta håret och få det att stå upp eller puffa håret. Det ser ut som svårt men faktiskt väldigt enkelt. det med nästan vilken frisyr, inte bara scenhåret.