Hur man får vackra ben för sommaren

 

1.

Först och främst: för att hålla dina ben så bra, KROSS INTE dem !! Korsar dina ben leder till fula åderbråck; Det här är något vi alla kan göra utan.

2.

Det ska vara självklart att träningen kommer att göra dina ben ser fantastiska ut! Ett par bra benövningar är Walking Lunges och Calf-Raises. Du kanske vill inkludera några fria vikter med dessa drag; någon vikt hantel kommer att göra, men om du är riktigt ny på att träna, börja med mindre vikt eller utan vikt alls.

Drick mycket vatten !! Trots alla annonser du ser på produkter som använder sin kraft för att bli av med celluliter, kan du göra ett bättre jobb med det själv, hemma och för mycket mindre pengar! Förutom att dricka minst 64 oz. av vatten per dag borde du investera i en torr kroppsborste. Innan du duschar, ta den torra borsten och börja med fötterna, arbeta upp din kropp i en cirkelrörelse, och rikta alltid borstslag mot ditt hjärta. Detta förbättrar cirkulationen, frigör toxiner och kommer att bidra till minskningen av celluliter.

4.

Medan du nu vet att enkla saker som att träna och dricka tillräckligt med vatten kommer att förbättra utseendet på din benen oerhört kan du fortfarande undra vad du ska göra under tiden du väntar på resultat. Det finns ett par knep du kan använda för att få dina ben att se utsökta.

5.

Använd en självklarare. Det är sannerligen att ha en solbränna gör att du ser smalare ut, liksom kvällens hudfärg. Om du inte är en fan av självhushållare och bara behöver förbättra dina ben för en kort stund, en kväll ut, till exempel, Sally Hansen har en bra produkt som heter 'Airbrush Legs', som är en ben makeup du bara sprayar på dina händer och sedan massera i dina ben. Det kommer i olika nyanser, är vattenbeständigt och billigt.

Applicera en skimrande pulver eller grädde, lätt, i mitten av dina sken för en bantningseffekt, se till att sminken bara är lite mörkare än din egen hudfärg.

Tips och varningar

  • Övning och mycket vatten är de mest bestämda sätten att få underbara gammar och också bli av med, eller åtminstone minska, celluliter. Glöm inte aerob träning. aktiviteter som jogging och cykelturer gör också mycket för att förbättra benenas form.
  • Det är svårt att tro att sommaren är nästan över oss igen ... det leder till oro för de flesta kvinnor som inte trivs på sommarens kortare, mer avslöjande kläder. Det finns dock saker du kan gör för att förbättra utseendet på benen väsentligt, och medan du arbetar på det finns det också saker som du kan göra för att 'fake' bra ben.