Hur man fastnar i nacken med ansiktsövningar

 

1. Placera din öppna hand vid botten av halsen, sträckt över halsbandet.

2.

Håll handen ner, förläng din nacke upp, leder med hakan.

3.

Stryk med din nedre käke, bara mot taket. Svälj INTE, men snarare nå med bottenleppen mot taket, u0026 quot; tittar u0026 quot; som en gulping fisk.

4.

Gör 10 'gulps.' Gör 5 uppsättningar, byta händer för varje uppsättning.

5.

Gör denna övning 1-2 gånger om dagen. Efter några veckor bör du börja se hårdare hud och en minskning av linjer!

Tips och varningar

  • Prova denna nackeövning och se själv hur bra det fungerar de närmaste veckorna vid eliminering av linjer och stramning av huden!
  • Det hjälper till att lindra de djupa ringarna som bildar sig runt nacken, samt fastna upp de två långa musklerna som strålar ut under läppar ner till toppen av kragebenet.
  • En sorts 'cording' kan uppstå på nacken när vi åldras och denna övning kommer både att korrigera och förhindra att detta händer.
  • Eftersom denna övning innebär en gemensam, om du känner någon smärta STOPP! Kontakta din läkare.
  • Ansiktsövningar hjälper dig att åldras graciöst och elegant.
  • Med våren här och mer hud exponeras vid denna tid på året, är ett område som berör många av oss förbättringen av våra halsar. Vi har antingen ringar runt nacken, pergamentliknande hud, hängande hud (inklusive den fruktade 'kalkonfliken') eller våra nackdelar ser bara 'gammal' ut. Ibland känner vi att våra nackar är för tjocka och andra av oss känner att våra nackar är för tunna.

    Jag lär ansiktsövningar att se yngre ut. När jag först började ansiktsövningar hade jag nyligen förlorat ca 50 pund. Inte bara var huden hängande på min hals från den senaste tyngdförlusten, jag hade också ringar som hade bildats. Som du kan se i det här fotot har jag inte ens en rad kvar och huden i hela detta område är slät och fast.

    Försök med den här ansiktsövningen att fastna och eliminera rynkor runt halsen.