Hur man gör stora vågiga lockar för långt hår

 

1.

Besök din frisyr och fråga om en lagrad frisyr. Utan en lagrad frisyr kommer ditt hår inte att ta krullarna och ge dig ett fint vågigt utseende.

2.

Spruta en kvarts stor mängd volymerande mousse i handen och gnid det in i ditt hårs rötter. Blås -tork håret medan du håller huvudet upp och ner. Använd dina fingrar för att skaka håret när du torkar det. Borsta inte håret.

3.

Värm upp ett brett kranjärn. Ett krusjärn med en 1 1/4-tums fat är perfekt för detta utseende. Öppna curling iron padding genom att trycka på handtaget.

4.

Skjut en sektion av 2-tums brett hår mellan paddel och fat. Släpp handtaget och håll håret på plats. Skjut krulljärnet i slutet av håret.

5.

Vrid fatet för att försiktigt sätta håret runt fatet tre eller fyra gånger. Vrid fatet mot huvudets baksida. Håll curling iron på plats i 20 sekunder.

6.

Koppla av håret och släpp ut krullarna. Hitta en ny sektion och lägg till en annan krulle till ditt långa hår. Fortsätt tills du har alla krullarna du vill ha. Borsta inte håret.

7.

Ordna locken med fingrarna. Spraya hela hårets hår lätt med en lätt hårspray.

Vågiga, lösa lockar gör långt hår ser fritt flöde och lite orört, det perfekta utseendet för alla som vill ha ett mindre än polerat utseende. Oavsett hårfärg kan ditt långa hår se lekfullt med lösa krullar spridda genom den. Oavsett om du letar efter en sexig dagkväll frisyr eller en avslappnad stil att bära på en familjemiddag, kan stora vågiga lockar göra ditt långa hår ser vackert ut. Allt du behöver för att få den här frisyren är en skiktad och hårstyling.