Hur man har glänsande, friskt hår med kallt vatten

 

1.

Spara din kallvattensköljning (eller applicering) för sist, efter din schampo och regelbunden sköljning. Du kan sedan skölja bra (30 sekunder) med kallt vatten om du kan göra det bekvämt i duschen.

2.

Använd en Spritz-flaska fylld med kallt vatten från din knacka, antingen i duschen eller när du kommer ut. Detta är ett andra sätt att åstadkomma en kallvattenansökan. Kamma igenom det om du blötar i håret ändå. Om du aldrig kammar håret ditt vått (det sträcker och försvagar håraxeln), använd bara fingrarna för att arbeta genom hela ditt hår.

3.

Håll hårgelén eller annan produkt i kylskåpet för ett liknande resultat, eftersom det är temperaturen på vattnet eller den produkt som släpper ner nageln.

Det finns många balsam på marknaden som säger att du kan ha glänsande hår om du använder produkten. Ett av problemen med hårvårdsprodukter för glans och konditionering lämnar ofta ditt hår med mindre kropp, mindre studsa och ibland även lite fet.

Ett botemedel som har funnits i ett tag för skina och friska ser håret fortfarande fungerar väldigt bra idag och är fritt från din kran. Det betyder inte att du måste toppa bort din snygga varm dusch med en kall blast från duschen för att få kallvattenmetoden att fungera för dig. Det finns flera alternativ till en kallvattenblast som sådan, och dessa kommer att diskuteras nedan.

Anledningen till att kallt vatten fungerar så bra för att håret ska bli glänsande, det är att stänger av naglarna, utjämnar håret Axel som hjälper håret reflekterar mer ljus. Ett annat plus till detta är att det också kan minska sebum (olja) producerande körtlar i hårbotten. Om du väljer att inte få kallt vatten på hårbotten, se förslaget nedan för ett annat sätt att uppnå detta.