Hur man hittar rätt jeans för din kroppstyp

 

1.

Lär känna din kropp och hur den ser ut, liksom hur du vill se i dina jeans. Den perfekta jean kommer att ha rätt längd, stigning, stil och fickor.

2.

För dem med en liten baksida handlar det om att hitta jeans med rätt fickor. Försök med jeans som har klafffickor eller ljusa sömmar på baksidan. Vinklade sömmar tenderar också att få roten att se lite rundare. Se till att fickorna är proportionella mot din storlek. Överdimensionella fickor kan göra din tussa mindre.

3.

För de med lite extra skräp i bagaget, undvik överdrivna dekorationer på fickorna. Också, köp inte jeans som är lättare i buttområdet. Du kan vara stolt över din stora baksida, men den här typen av jeans gör att den ser överdimensionerad. Använd inte jeans utan fickor och håll fast vid de som har en medellång ficka.

4.

Om du har bredare höfter, leta efter en mörkare färgad bootcut jean. Flare jeans kommer också fungera bra, men se till att hålla sig borta från mager jeans. Dessa kommer att göra dina höfter ser bredare ut och dina ben ser kortare ut. Hitta jeans som inte klämmer dina höfter för snäva, men i stället passar bekvämt utan att vara för baggy. En liten blekning på insidan av jeans kommer att ha en bantningseffekt på benen.

5.

Om du har en större midsektion, hitta jeans som har en smickrande ökning. Jeans som kommer för låga ger dig en muffin topp som inte är smickrande även på de skinnaste tjejerna. På andra sidan kommer jeans som kommer för höga att göra din midja större. Mörkare jeans med stövel eller flare fungerar bäst för denna kroppstyp. Breda midjeband tenderar också att smickra denna kroppsform.

Tips och varningar

  • Mörkare denim har en bantningseffekt jämfört med ljusdimensionen
  • Använd inte jeans för små bara för att du vill vara mindre mindre
  • Att hitta ett perfekt par jeans kan vara frustrerande. Det verkar som om de alla gör en del av din kropp ser konstig ut. Du behöver inte ha den perfekta kroppen för att se perfekt ut i ett par jeans, du behöver bara veta vad som fungerar för dig.