Hur man inte brinner i en solarium

 

1.

Alla solarium är olika. Det är viktigt att diskutera hur många minuter det skulle vara lämpligt för din hudtyp med en professionell på garvnings salongen. Om du är erfaren tannare är det fortfarande en bra idé att konsultera någon. Det kan vara en annan säng eller salongen kanske har förändrat glödlampor sedan senaste gången du besökte.

2.

Innan du uppnår en basbrun måste du hålla koll på dina känsliga områden. Detta inkluderar ansiktet, bröstet och rumpa kinder. Det är de vanligaste platserna som brinner. Jag råder inte någon att sola på ansiktet eftersom det orsakar för tidigt åldrande men det finns speciella lotioner formulerade för bara ansiktet. De bästa har en mycket lätt SPF, så ansiktet är mindre troligt att brinna. För dina andra känsliga områden kan du låta dem utsättas för glödlamporna för hälften av ditt solbranschbesök och täcka dem med en handduk under det första besöket. Öka exponering långsamt varje garvning besök tills det inte finns någon risk för bränning Du vill inte använda en utomhus SPF lotion för dessa områden eftersom de inte är formulerade för solarium. Ett annat alternativ är att använda en tatueringssticka eller solarium godkända chap håll fast på dessa områden för hälften av din session. De har oftast 15-25 SPF.

3.

När du har en basbrun borde du inte brinna så länge du inte ' t gör något galet som att gå över den tillåtna tiden, göra två eller flera sessioner på en dag eller lägga ut samma dag som din inomhus solarium session.

4.

Om du brände du måste läka och börja hela garvningsprocessen över. Det är bäst att sola mindre och bygga upp än att göra över det, bränna och måste börja om från början. Håll koll på dina framsteg med hjälp av klistermärken. Justera när du går så att du inte får bränna från solarium.

Tips och varningar

  • Exponering för UV-strålar ökar din chans att utvecklas cancer.
  • Burning själv ökar din risk för cancer.
  • Tanning är en bidragande till rynkor.
  • En smärtsam solbränna är en obehaglig känsla. Brännskador är skadliga för din hud och ökar din chans att utveckla hudcancer. Det finns områden på kroppen som är mer benägna att brinna än andra. Dessa är känsliga fläckar som inkluderar de platser som 'solen aldrig lyser' på. Det är väldigt viktigt att hålla den här platsen från att brinna i solarium.