Hur man köper skor som gör fötterna mindre

 

1.

För att få breda fötter att bli mindre, köp spetsiga skor. Avrundade skor gör fötterna större. När du köper klädskor söker du efter vertikala linjer för att smala fötterna.

2.

För att få fötterna att se bredare men kortare, köp kvadratiska skor.

3.

p>

Skor ska vara en mörkare färg än din hemlinje. Om du visar hud på benen kan du också köpa skor som matchar tonen i din hud. Detta gör det möjligt för dina fötter att

4.

För att få fötterna att stickas ut, köpa skor med lite läka istället för skor med tjocka sulor. Tjocka solade skor kan göra en fotkänsla och verkar klumpig.

5.

Köp endast skor i din storlek. Om du bär skor som är mindre för att få fötterna att se mindre ut, kommer du bara att lägga större uppmärksamhet på dina fötter eftersom du förmodligen kommer att gå roligt.

Tips och varningar

< li> Håll skor rena och i god form för att undvika att uppmärksamma dem.
  • Skor med grundläggande solida färger kommer att gömma stora fötter, bättre dem, skor med vilda mönster.
  • Om du har stora fötter vet du att de skor du köper har stor inverkan på ditt utseende och förtroende för vad du bär på. Som en kvinna som är av medelstorlek, kämpade jag alltid med att ha storlek 11 skor. Oavsett vad jag bär kände jag alltid att jag klädde upp i clownskor. Med lite tid och råd från andra lärde jag mig hur man köpte skor som gjorde mina fötter mindre.