Hur man lugnar ner frusigt hår

 

1.

Jag kunde inte först tro hur lätt det här hintet är och hur snabbt det fungerar.

Första ... Sluta borsta ditt krusiga hår när det är torrt . Borsta inte det längre om det inte är vått. Frisigt hår är bräckligt och tunt även om det är tjockt och fullt som mitt.

2.

Tvätta och kondition som vanligt, men tryck bara vattnet från håret. medan den är våt. Håll ditt hår blött när du borstar det genom att misting det med vattenflaskan. Borsta som du tappar.

3. När ditt hår är borstat vått hela vägen genom att lämna det ensamt att lufttorka. Torka inte handduk eller använd en hårtork eftersom det bara kommer att bli frizz och kasta upp det igen.

4.

Det viktigaste steget är att aldrig borsta håret när det är torrt ... borsta bara ditt hår med vatten. Du kan hålla borsten under fasetten och använda den våta borsten för att kamma ditt hår varje morgon och inom en vecka ser du stor skillnad. Jag har gjort det här i ett år och älskar mitt hår nu. Lycka till.

Tips och varningar

  • Du kan lägga till gel eller hårspray för att hålla håret på plats medan det är vått.
  • < li> Rör inte håret en gång torrt Jag har ett helt huvud av mycket tjockt hår. I åratal var det ohåndterligt, krusigt och vildt. Jag gillar att hålla den lång och tillbringade 40 år borsta den dagligen och leva med frizz. Det här enkla sättet att tämja tjockt hår verkar verkligen och jag älskar de långa härliga lockiga låsen jag har i stället för frizz.