Hur man raderar håret utan utblåsningsapparat eller plattjärn

 

1.

Börja med att tvätta håret och konditionera det bra. Handduk torka håret och borsta det ut. Använd en liten mängd hårgel, det hjälper det att ställa.

2.

Nu ska du sätta håret runt huvudet och sticka det på plats. Det är som en tupplur, men den måste vara stram och nära hårbotten.

3.

Dela ditt hår: Börja vid näsan och gå upp ca 2 '. Börja omsluta ditt hår runt huvudet, från höger till vänster. Wrap och släta med din kam som du går med. Det här steget är väldigt viktigt, om du inte släpper det, kommer du att sluta med en krusig röra. Stryk håret varje tum eller så.

4.

Håll omslaget på håret , tills det är helt fast runt håret, kan du behöva flytta bobbynålar runt.

5.

Gå över håret med kammen och släta alla flyways.

6.

Vik en halsduk runt huvudet och gå och lägg dig, ditt hår måste vara helt innan du ångrar det, så låt det ställa över natten. När ditt hår är torrt och borsta ut det. Vid nu ska ditt hår vara rakt och hoppigt hår.

Tips och varningar

  • Detta gör rätt väg att lämna dig friskt ser rakt hår.
  • Så hur rättade kvinnor dem innan Blow dryersna och platt järnklubbar kom med. Tja genom att forma det rakt självklart. För det här projektet behöver du en bra show att titta på, så du blir inte uttråkad medan du 'formar' ditt hår och massor av bobby-stift.