Hur man trimmer dina knuffar, rakt över eller till sidan

 

1.

Först och främst bör ditt hår helst vara torrt innan du börjar processen, för ditt hår förstör när det är torrt. Trimning med vått hår kommer att resultera i ett kortare utseende

Ta en liten del av ditt smäll mellan ditt index och mittfingrar, lämna några centimeter av ändarna på din kant på dina fingrar, håller den framför dina ögon, så du vet hur mycket du vill snipa bort. Det här inkluderar sidoband!

3.

Låt oss möta det; ingen kan skära i en rak linje. Så, när du trimmer, håll saxen vertikalt i ca 45 graders vinkel och snip lätt över.

Tips och varningar

  • Var försiktig så att du inte skär dina fingrar!
  • Ta din tid och försök inte skära för mycket på en gång, skära och kolla för att se hur mycket mer du vill ta av.
  • Men don t stress om du har klippt för mycket, det är håret, och det kommer att växa tillbaka. :)
  • Det är inga nyheter, knoppar är in! Oavsett om de är eleganta och rakt över eller fashionably swooped till sidan, har nästan alla fått dem! Men här är den stora frågan: Hur trimmer du dem utan att behöva gå till en salong och betala för det när du vet att du kan göra det själv, men du vet bara inte hur? Som en tjej som har haft både rakt över och till sidan smällen, var jag tvungen att lära mig hur man kunde ta emot en strikt budget, särskilt när mina raka tider tycktes växa så snabbt. Att få dem trimmade på en salong varannan veckor tycktes inte vara förnuftig. Nu skickar jag min kunskap till resten av de bärande damerna som letar efter svaret!