Hur man undviker och behandlar frusigt hår

 

1.

Undvik det: Skölj inte håret, alltför mycket shampooing kommer att avlägsna fukten från ditt hår. Låt det torka naturligt så ofta som möjligt. Undvik hårbehandlingar som innehåller blekmedel och hårda produkter.

2.

Behandla det: Ta tillbaka fukten genom att ge ditt hår en djup konditionering minst varannan vecka. Det finns gott om produkter de som fungerar bäst är den typ som är fet och måste värma när den appliceras.

3.

Behandla naturligt: ​​Så det här låter kanske mer som ett sydligt recept än en djup konditionering men det fungerar. ditt hår med mörk öl, använd sedan majonnäs och låt den stå i minst en timme. När du tvätter håret, se till att du sköljer mycket bra, du vill inte lukta som majonnäs.

4.

Produkter att använda: Om du har curly hair-använd gel för att ställa krullarna, kommer det också att styra krusig fluga. En dabb av en produkt som heter marockansk olja kommer att minska flyget borta, gnälla och få ditt hår att lysa. En av mina personliga favoriter är Pomade, du måste noggrant inte använda för mycket, men lite kommer att göra underverk för ditt hår även i luftfuktigheten.

Ditt hår är det ultimata tillbehöret, så det ser bäst ut. Det torra, håriga håret gör att du ser oavslutad, som en fin klänning som är skrynklig. Det bästa sättet att inte ha krusigt hår undviker det i första hand. Det är dock inte alltid möjligt, eftersom ibland är ditt hår naturligt fräckt.