Hur man utför en press och curl

 

1.

Dela håret för att bilda luft. Använd ett fyr- eller fem-sektionsmönster beroende på önskad stil. Luft bildar håret för att minska det naturliga krönsmönstret. Använd stora underavdelningar och applicera spänning för att sträcka håret när du torkar det. Arbeta från botten till toppen av varje avsnitt.

2.

Luft bildar de främre sektionerna och blandar sig på baksidan. Luft bildar den främre hårlinjen bort från ansiktet. Komplett luft bildande.

3.

Avsnitt håret för att förbereda sig för termisk pressningsteknik. Dela upp håret från den främre hårlinjen till näsan och från öra till öra. Applicera pressolja på den första sektionen. Testa tryckkammarens temperatur.

4.

Börja på toppen av baksektionerna. Använd en svanskam och ta en 1/4 ' horisontell avskiljning och sätt in tänderna på pressningsbomben under avskärningen nära basen och styra ändarna av håret med din andra hand. Vrid kamma och tryck håret med kamens rygg som du arbetar från basen till ändarna. Föra håret långsamt genom kammen när du arbetar ner mot ändarna.

5.

Upprepa denna teknik två gånger för varje ny underavdelning. Du bör öka trycket på grovt eller extremt lockigt hår.

6.

Arbeta mot undersidan av sektionen, tryck håret uppåt och bort från dig och slutföra tillbaka med hjälp av horisontella skiljeväggar.

Tryck på framsidan med hjälp av diagonala avdelningar genom att börja längst upp i sektionen, tryck bort från dig. Upprepa samma procedur för att slutföra sidosektionerna, kom ihåg att kamens rygg eller rygg gör majoriteten av pressningen.

8.

Tryck på hårlinjen senast. När håret är helt pressat kan du utföra en hårklippning om så önskas. Det är lättare att kontrollera längderna när de är raka. Curling håret med marcel strykjärn är valfritt.

9.

Värm marcelstrykjärnen du vill använda. Dela håret enligt önskad stil. Samma fyra sektioner som används för luftformning upprepas här för att skapa injektionskrullarna. Testa temperaturen på järnet. Krulla håret, välj inställningsmönstret som kommer att uppnå de önskade resultaten. Silka ner längden på håret och vrid ändarna upp något. Komplettera ryggen med vågräta partier.

10.

Upprepa insprutningsmönstret på sidorna, arbeta uppåt till mittpartiet. Kompletta combout .

Tips och varningar

  • Ge ett ombokningsbesök hos din klient
  • Rekommendera detaljhandelsprodukter till din klient
  • Desinficera redskap
  • Tvätta händerna
  • Att pressa och curling är ett naturligt sätt att räta alltför lockigt hår för kunder som vill undvika kemikalier såväl som för barn. När håret har pressats rakt kan det vara krökt med marcelstrykjärn i önskad design. Bestäm om en mittdel eller sidodel ingår eller om håret kommer att bäras av ansiktet. Du kommer att vilja pressa håret för att stödja den slutliga riktningen den kommer att bäras, särskilt runt ansiktet.