Hur man utformar min egen förlovningsring

 

1.

Vad tycker hon om? Bruden har förmodligen redan många ringar. Jag borde inte titta på ringarna som hon bär regelbundet, snarare de som hon bär på speciella tillfällen eftersom bröllop och förlovningsringar borde vara mer eleganta. Jag kan fråga nära vänner och brudens familjemedlemmar vad hon kanske vill, så att jag kan välja en stil för utformningen av min egen förlovningsring som passar.

2.

Vilken metall? Jag borde titta på örhängen och halsbanden som hon bär för speciella tillfällen när jag designer min egen förlovningsring. Det borde vara ganska uppenbart vilka typer av metall hon tycker om. Om jag har problem med att bestämma det, kan jag alltid dra några av sina smycken för att ta till juveleraren med mig.

3.

Vilken stil Jewel är viktig att överväga. Återigen ser jag vad hon har i sin smyckeskrin och får en idé för vad hon gillar. Vänner och familj kan också berätta för mig. Om jag ska utforma min egen förlovningsring är det slutligen mitt beslut ändå , men jag måste välja något hon kommer att vilja.

4.

Innan jag går till juveleraren för att designa min egen förlovningsring, är det sista jag ska göra skissera vad jag vill att det ska se ut. På så sätt kan jag identifiera var extra diamanter och sådant kommer att gå som alla andra utsmyckningar som jag tror kan se bra ut.

5.

Det sista att göra är att hitta en juvelerare som kan göra egna ringar eller göra dem från början. Jag kan göra det via telefonboken eller genom att titta på nätet. Jag måste se till att få exempel på tidigare arbete så att jag kan vara säker på hantverk. Det är också bäst att handla runt för att få det bästa priset eftersom anpassade smycken kan vara mycket dyra.

När jag blev gift ville jag designa min egen förlovningsring. Det finns många orsaker, men i första hand ville jag få något som jag trodde skulle vara speciellt och tankeväckande såväl som unikt. I följande steg beskrivs hur man utformar min egen förlovningsring.