Om Skirted Vanity Tables

 

Hitta rymden

Allt om skirted fåfängdsbord beror på den plats du ska sätta upp i ditt hem. Hörn fungerar bra om du kan hitta en gammal datorskiva för att passa (eller bygga ett stort hörnbord om du är praktiskt). Du kanske har en oanvänd garderob som bara är tillräckligt stor för att passa in i ett bord. Om du tänker kreativt , bör du kunna hitta en liten mängd utrymme för att skapa ett eget sminkområde.

Skapa rymden

När du har hittat det perfekta kosmetiska området är det dags att göra det själv. extra lagringsutrymme, du kan hänga hyllor eller korgar på väggen. Fäst ditt tyg för att skapa en kjol och göm vilken tabell du använder. Du kan hänga en spegel eller köpa en fin piedestal en att sätta i området. Tänk på att lägga till några extra belysning.

Arrangera rymden

Se till att du har burkar för dina bomullsbollar och swabs, en liten fin vas för dina kosmetiska borstar och andra attraktiva behållare för resten av sminken. En spegelbricka ser vacker ut när Används för parfym och lotionflaskor. Småstackade smycken kan hålla dina smycken. Du kan Häng också några dekorativa krokar på väggen för att hänga dina halsband, armband och ringar så att du aldrig behöver gräva för en viss bit du vill bära.

Avsluta rymden

Om du är en bra sömmerska, du kan alltid avsluta tygkjolen med tofsar eller någon annan form av dekorativt trim. Häng några favoritfoton. Stacka några av dina favorit smink tips eller placera ett magasinställ för att hålla dina skönhets- och modetidningar.

Njut av rymden

Inte bara ger ditt färdiga utrymme ett område för att ta hand om allt din skönhet behöver på ett ställe; det ger dig också en flykt. Oavsett hur liten det är, när man pratar om skirted fåfängdsbord, handlar det verkligen om att hugga ut en nisch som bara är din egen i ditt hem. De flesta kvinnor älskar tanken på att ha ett sminkområde helt eget. Det är en plats där de kan sätta alla sina kosmetika, hårprodukter och parfymer på. Du behöver inte köpa en speciell möbel för att uppnå detta - allt du behöver är ett bord som är tillräckligt stort för att glida en stol under, lite tyg och några organisatoriska saker som du förmodligen redan har runt huset.