Så här applicerar du ögonskugga

 

1.

Torka av ansiktet helt och hållet. Se till att det är 100\% rent, utan rester eller rester av mascara-smuts.

2.

Fuktar ansiktet något, till och med sätta en liten liten droppe på ögonlocken. Var noga med att inte lägga för mycket lotion på ögonlocken, för om du blir för varm och börjar svettas kan din ögonskugga komma lättare ut.

3.

Put en mycket liten mängd vätskeformigt ansikte på ditt ögonlock, veck och pennlinje. Det hjälper ögonskugga att se ljusare ut och stanna längre. Det blir också av med ofullkomligheter som synliga ådror och rodnad. Ditt mål är att se felfritt!

Ta en liten applikator (Vanligtvis med din ögonskugga), täck den i den ljusaste skuggan du har i ditt kit och sätt det på från din lash linje, till strax under veckan. Se till att det inte finns några klumpar och inga smuts.

5.

Ta den mörkaste ögonskuggan och applicera på din vecklinje, från ögonhörnet, ut mot kanten. Doppa din applikator i den mörkaste ögonskuggan en gång till, och från utsidan av dina ögon, från den sista raden upp gör du lite V, som visas på bilden.

6.

Ta medellångfärgad ögonskugga och applicera direkt ovanför din vecklinje. För en stor ögonöppnande effekt, använd den ljusaste skuggan och dab den från ögonhåret, lite uppåt för att blanda med den mörkaste nyansen.

Tips och varningar

< / p>
  • När du har klarat ditt öga, se till att det inte finns något 'skuggdamm' kvar i ansiktet.
  • Om det finns, borsta av det med en liten ansiktsborste och täck de glänsande vänstra delarna med mer grund.
  • Har du någonsin tittat på tidningarna och stött på modeller med den mest perfekta ögonskuggan? Det verkar bara ligga på ögat perfekt utan några klumpar, smuts och brister? Du tror noga, 'Lämna perfekt smink till stjärnorna, det finns inget sätt jag någonsin kunde se så bra ut!' Tja, du har fel. Det är verkligen lätt att se ut som om du bara kom ut ur en fotografering!

    För mer info u0026 u0026 Great tips, besök min blogg!
    http: //beautytips411.blogspot. com /