Vintage jul smycken

 

Typer

Mycket av vintage jul smycken består av ett otroligt stort utbud av stift. De inkluderar snöflingor, jultomten, massor av klockor av alla former och storlekar, julgranar, helgedom och julklappar. Medan stiften normalt placeras på laplar, rockar och halsdukar, kan de också vara unikt placerade på hattar och handskar.

Funktioner

Vintagejul smycken kommer vanligtvis att vara färgglada, även om flera fina bitar kommer att brännas med allt guld eller allt silveröverdrag. De färgstarka grejerna kan bestå av strass, diamanter eller andra pärlor eller har färgglada lilla pärlor och andra prydnadsföremål. Vissa kommer att ha kedjor som hänger ihop från stiftets kropp.

Identifiering

Vintagejul smycken kan generellt identifieras med stilen. Medan julen i julen inte blir vanliga kan det ofta vara väldigt grundläggande. Snöflingor kan prydas med flera ädelstenar, men den grundläggande formen kommer att se ut som en enkel stjärna snarare än en utsmyckad, invecklad fling. Träd blir jazzed upp med färgglada element, men kommer alltid att behålla sin enkla triangelform. Andra gåvor inkluderar användningen av massor av gnistrande pärlor och en tjock guld- eller silverbacking.

Missuppfattningar

Kvinnor är inte de enda som kan njuta av vintagejulsmycken. Män har också flera prydnadsalternativ. Vanligtvis kommer man i form av slipsar, knyta clips eller manschettknappar. Män kan också nämna sin juldräkt med en liten vintage snöflinga eller annan subtil ädelsten på knäet.

Effekter

Man kan vanligtvis berätta skillnaden mellan vintage och moderna jul smycken av kvalitet och design. Tappningsprodukterna är mycket kraftfullare, starkare och gjorda med material av högre kvalitet. Tappning, som sagt, sticks också till ett stort antal stift. Moderna jul smycken kan vara mycket chintzy, tillverkad av plast eller billigt imitation silver eller guld. Det innehåller vanligtvis också ett bredare urval smyckenvaror, allt från örhängen som snögubbar till en stor stjärna som spelar jinglebells när den trycks in. Alla som hoppas på en klassisk gammaldags jul kan börja med rätt tillbehör. Vintage jul smycken kommer att vara runt i åratal, tack vare hållbar tillverkning och solid design. Stilen överstiger också åldrarna, till skillnad från prickiga moderna julklappar som kan komma och gå.