Hälsna Svarta Hårtips

 

Ät bra

Ät en sallad istället för en burgare. Att sätta bra näringsrik mat i din kropp främjar ett friskt hår. Klipp tillbaka på fet, fet mat. Ät frukt och grönsaker. Drick mycket vatten. Hårets tillstånd kan påverkas av din kropps hälsa.

Minska värmen

Om du kan se varmen som kommer från pressverktyget är det för varmt för ditt hår. Svart hår är bräckligt och ständigt lägger värme på håret kan orsaka skador. När du trycker på håret, använd den lägsta inställningen som fungerar för ditt hår. Tryck inte på ditt hår varje dag. Använd rullar för att krulla ditt hår istället för ett varmt krusjärn. Wrap håret på natten för att hjälpa till att behålla sin form. Du kommer att se skillnad i ditt hårs tillstånd eftersom du använder mindre värme.

Komba försiktigt

Var tålmodig när du kamma ditt hår. Torka försiktigt ut. Tugga inte på håret. Kom ihåg att svart hår bryts lätt och grovhantering skadar det.

Villkor

Ta tid att konditionera ditt hår. Använd balsam som är gjorda av naturliga extrakt. hemma från saker som avokado, ägg och majonnäs. Djuptillställ ditt hår minst en gång i veckan.

Täck ditt huvud

Skydda ditt hår från brott. När du sover på natten, kontrollera att ditt hår är täckt med en satinlock eller huvudduk. Håret är skyddat av satinen och mindre benägna att bryta sig medan du sover.

Do not Rub

Gnugga inte håret energiskt när du kommer ut ur duschen. Lägg en handduk försiktigt på håret och låt handduken suga upp överskottsvattnet. När du gör det, kommer du att förhindra hårbrott. Svart hår är unikt och kräver administrering av friska svarta hårtips för att hålla det underbart och i gott skick. Svart hår kan stylas på distinkt, exotiskt sätt och hålla det friskt är en del av stilen. Medan du håller svart hår friskt kan det ta tid och ansträngning kommer du att bli belönad med fantastiska resultat.