Hur man får någon att se ut som en porslinsdocka

 

1.

Rengör ansiktet noggrant och klappa torrt. Använd concealer som matchar din hud för att täcka upp mörka ögonloppar eller några fläckar. Pensla ett ljust eller rättvist hudpulver över ansiktet för att skapa ett utseende av porslinhud. Borsta också samma pulver över dina läppar.

2. Använd en ljusrosa rodnad för att skapa perfekta cirklar i dina kinder, lite större än storleken på din ögon.

3.

Fokusera på dina ögon nu. Använd jet black eyeliner för att tunna linjer ditt övre ögonlock, men förläng inte eyeliner förbi din linjeledning. Därefter linjer du ditt nedre lock väldigt nära linjen. Fortsätt sedan att använda lätthäftade penselsträngar för att lägga till utökade 'fransar' från botten av locket. Detta skapar små, tunna linjer som faktiskt ritar på ditt ansikte, stoppar strax över den högsta delen av kindbenet. Detta skapar effekten av långa porslinsdukfransar.

4. Använd en vit skimrande ögonskugga eller pulver och dab den på det inre hörnet av dina ögon. Applicera mascara noga på dina ögonfransar.

5.

Använd en läppstiftborste för att applicera rosa eller röd läppstift. Skapa en hjärtform i mitten av dina läppar genom att applicera färg endast på mitten av din botten och överläpp. Din läppar ska se mycket mindre ut och i en pout.

Tips och varningar

  • Se till att rodnaden på kinderna är i en cirkel, eftersom detta Vad kompletterar dockansliknande effekt. Lägg till falska ögonfransar för att skapa effekten av extremt långa ögonfransar.
  • Var försiktig när du applicerar ögonlocket nära ögonfransarna så att du inte får det i ditt öga
  • Många kvinnor bär smink för att uppnå sitt önskade fysiska utseende av perfektion. Docka ansikten är ett uttryck för felfrihet. Enkla sminkhjälpmedel kan hjälpa dig att få det här utseendet, vilket bäst kan bäras med en kostym eller en specifik klädsel.