Formell parti frisyrer för tonåringar

 

Pixie

Tack vare Hollywood starlets som Victoria Beckham, Katie Holmes och Sienna Miller, har tonåringar fångat pixie buggen. Om du för närvarande donerar denna snitt och letar efter en söt frisyr som passar för en formell affär, är här ditt svar.

Börja med att köra gel genom fingrarna och applicera det jämnt genom hela håret. Använd sedan dina fingrar för att skapa textur och kropp genom att dra upp längre strängar för att skapa mjuka och feminina vågor i håret. Avsluta utseendet genom att glida på ett jeweled huvudband.

Beachy Waves

Beachy waves är en mycket äldre lämplig formell värdig frisyr. Det ger sofistikeringen av mjuka krullar utan enhetlighet av full-on ringlets. Du behöver hårspray och ett krusjärn; Välj ett 1-tums krusjärn om ditt hår är kort till medium och ett 1,5-tums krusjärn om ditt hår är medellångt till långt.

Vik håret runt fatet i en utåtgående rörelse i 15 sekunder. Upprepa tills hela huvudet är krökt. Kör fingrarna genom ditt hår för att separera lockar och dimma lätt med hårspray. För en extra glädje av glamour, överväga att använda en kristall bobby stift för att hålla koll på plats.

Flätade Updo

Istället för att ha en verkligt formell updo, överväga ett mer ungdomligt alternativ. Att välja en updo med ett flätat huvudband sprutar in rätt mängd ungdom.

Börja med att avskilja en 1-tums sektion av ditt hår från örat till örat och sedan flätning. Säkra flätens öppna ände med en bobby-pin och lätt dimma med hårspray. Ta sedan ett 1-tums krusjärn och krulla hela huvudet i 1-tums sektioner. Vik håret i en hästsvans i nacken och peka upp slumpmässiga hårsträngar med bobbynålar tills hela håret är fastat. Dimma med hårspray för att ställa in. Att få alla dolled upp för formella händelser är knepigt för tonåringar. Det är säkert att hålla sig till klassiska utseende, som en Audrey Hepburn bulle eller Marilyn Monroe smink, men du är bättre att ta lite risk. Tonåringar ska gå för en söt frisyr som tillåter lite ungdom och lekfullhet att skina genom sitt utseende.