Hårkrullningstips Med Curling Iron

 

Förberedelse

Stegen du tar innan du hårar håret kan göra ditt hår lättare eller svårare att krulla. Shampoo ditt hår, men avstå från att använda balsam, om inte ditt hår är extremt torrt och sprött. Balsam kan göra att håret är löst och motståndskraftigt mot krullen. Torka håret tills det är nästan torrt. Sluta torka och applicera lite mousse, om storleken på ett ägg. Mousse kommer att lägga till kropp och hållkraft. Massage moussen in från rötterna till spetsarna. Fortsätt att blötorka i låg inställning eller med en diffusor tills den är helt torr.

Teknik

Den typ av krusjärn du använder och hur du rullar håret påverkar vilken typ av krullar du ska producera. ett strykjärn med ett stort fat för stora, lösa krullar och ett strykjärn med en smalare fat för hårdare krökningar. Använd en kam för att samla en liten del av håret åt gången, vilket hjälper håret att krulla bättre också. Du har klippt ändarna av ditt hår i tunnan, överväga i vilken riktning du rullar järnet. Rulla uppåt och utåt för att få ditt hår att vända upp och ut i ändarna. Rulla inåt och uppåt för att göra ändarna på din håret sitter under. Rulla halvt vertikalt och i spiral för att producera fjädrande spiralkrullningar.

Efterbehandling

När du har krökt håret, sätt det med ett fint lager hårspray eller spritz. Stil håret med fingrarna snarare än en pensel. Använd bara en pensel om du vill dra några av curl out. Om du sätter håret på något sätt, använd dina fingrar och en kam om det behövs. När du har uppnått den stil du vill ha, följ upp med ytterligare en ljusspray eller spritz för optimal hållning. Du kan skapa många olika hårstilar genom att använda ett krulljärn. För att få optimal användning av ditt krusjärn, måste du överväga några användbara tips. Dessa tips omfattar förberedelseprocessen, curlingtekniken och efterbehandling. När du experimenterar med olika utseende, se till att du utövar säkerhet genom att hantera hett Stryk noggrant genom att stänga av det och dra ur kontakten när du är klar.