Hur Style Medium Hair för män

 

1.

Tvätta håret med ett näringsrikt, fuktgivande schampo och balsam. Detta kommer att sätta näringsämnenna tillbaka i ditt hår som avlägsnas genom blåsning, stylingprodukter och utomhuselement som sol och vind. Det kommer också att stärka ditt hår och ge det en hälsosam glans.

2.

Rikta håret om det är naturligt lockigt eller texturerat. Medelstarka hårstilar görs vanligtvis med rakt hår, eftersom lockigt hår tenderar att vara för stor för att utforma ordentligt.

3.

Krama en handfull hårmousse i ena handen och gnid den med din andra hand så att båda händerna har ett jämnt belopp. Gnid moussen jämnt i håret medan den fortfarande är våt. Torka håret med hårtorken utan att kamma ner det under torkningen. Lämna ditt hår efter-torkningsprocessen för 'sänghuvudet'. Placera en liten mängd gel i händerna för att hålla dem på plats, eftersom dessa är en avgörande del av stilen i medelhårslängden.

Kombisera ditt smäll till en sidan av pannan för att få ett svepat utseende. Applicera en liten mängd gel på tänderna på en finkolad kam och borsta genom din pendel i en rörelse till vänster eller höger om pannan.

5.

Blow Torka håret tills det är halvtorkat. Lägg en liten mängd gel i dina händer och gnid dem ihop som du gjorde för moussen i steg 3. Kör gelén jämnt genom håret med grova fram och tillbaka rörelser. Lämna gelén utan att torka för att få en mer våt, grunge utseende, eller torka tills det är helt torrt för att låta håret stå på slutet.

Medium hår är en längd som sportas av många män på grund av sin lätta styling. Medellång hår kan ofta stylas med bara dina fingrar och hårgel, men det kan också perfekt placeras med andra hårprodukter. Hår av medellång längd på en man är längre än en besättning, och det brukar komma ner till åtminstone övre delen av örat. Hår längre än hela örat anses vara långt i längden.