Hur du lyser din hud snabbt

 

1.

En av de största orsakerna till tråkig snygg hud är att döda celler ackumuleras vid ytan. Skruva av dem snabbt med en exfoliator och fortsätt att skrubba ditt ansikte minst en gång i veckan. Du kanske vill följa upp med en fuktkräm för att hålla huden mjuk.

2.

Många kvinnor börjar se bleka under vintermånaderna och behöver ett enkelt sätt att få lite färg deras kinder. Du kan antingen använda en tonad fuktkräm eller applicera ett naturligt blötslag mot dina kinder. Försök med en tint av rosa för att verkligen ge dig en glöd.

Slutligen, när du behöver en snabb sätt att ljusna din hud, välj kosmetika som hjälper dig att få det glödande snabbare . Skimrande ögonskuggor, rodnad och läppstift kommer att stärka ditt ansikte och ge dina ögon, kinder och läppar en vacker glans. Tänk inte över ditt nacke eller bröstområde som kan dra nytta av en skimrande lotion och komplettera ditt ansikte.

Tips och varningar

  • Försök att hålla ditt utseende så naturligt som möjligt genom att göra kloka färgval.
  • Stress, förorening och kallt väder kan göra din hud att bli matt. Ljusa din hud i tre enkla steg och hitta din inre glöd.