Hur får man rakt och glänsande hår

 

1.

Tvätta och konditionera ditt hår. Använd mycket balsam. Detta kommer att hjälpa till att uppnå det silkeslätta utseendet du går för. Kamma alla knutar ut medan ditt hår fortfarande är vått. Du kanske vill använda en ledighet i balsam.

2.

Torka håret i sektioner. Börja med det underliggande hårskiktet och arbeta dig fram till toppskiktet. Vänd aldrig huvudet upp och ner för att torka; Detta kommer att göra att håret är fräckt. Var noga med att alltid torka från toppen av håret neråt. Detta kommer att träna ditt hår för att ligga rakt och eliminera flugvägar.

3.

Använd ett plant järn för att räta ut ditt hår. Separera ditt hår i sektioner med clips. Börja med det nedre hårskiktet och arbeta dig uppåt. Använd alltid ett platt järn av porslin. Porslin kommer att hindra dig från att skada dina läckra lås.

4.

Applicera ett rätningsserum för att slutföra utseendet. Lite går en lång väg. Använd en dime storlek mängd. Applicera serumet i ändarna av ditt hår. Var försiktig, om du ansöker för mycket riskerar du att se fet ut.

Tips och varningar

  • Trima ändarna var tredje månad för att bibehålla friskt hår
  • Försök använda rätnings serumet medan ditt hår fortfarande är vått.
  • För mycket borstning är inte bra för ditt hår.
  • Tvätta håret varje dag torkar det ut.
  • Om du är som de flesta kvinnor var du inte välsignad med rakt, glänsande, silkesigt hår. Den goda nyheten är att det är väldigt enkelt att uppnå detta önskade utseende i ditt eget hem. Du behöver inte betala en professionell för att ha silkeslipade lås. Så säg farväl till obekväm, out of control, krusigt hår!