Hur gör jag Pretty Poodle Kjolar?

 

1.

Använd spårpapper för att spåra pudelmallen från avsnittet Resurser. Klipp ut pudelspåret. Använd tygpennan för att spåra runt pudeln på den svika sidan av silvertyget. Använd fel sida för spårning för att förhindra synliga pennmärken. För varje kjol klippa du ut pudeln och sy på framsidan, höger sida uppåt.

2.

Använd 6 av rhinestone-applikationerna för att göra en koppel kopplad till varje pudel. Lägg till 2 rhinestoneappliques till varje pudel för ögonen.

3.

För att göra en krage för varje pudel, använd duklimmen för att fästa en pälsfodral runt halsen.

/p>

4.

Sätt spegelskivorna i kjolarna. Ordna dem längs kanten eller sprida dem i ett slumpmässigt mönster på sätt som polka punkter.

Tips och varningar

  • Spegelskivor finns i båtar butiker.
  • Se till att du förbereder en arbetsyta innan du börjar dina kjolar. Placera tidning eller brunt hantverk på din yta för att förhindra att lim faller på arbetsytan. Filtmaterialet tar upp damm och smuts, så lägg in kjolarna på pappret innan du börjar något av stegen.
  • Pudelkjolar symboliserar mode på femtiotalet. En typisk puddelkjol har en solidfärgad pudel kopplad till en vanlig tygbindning. Lägga till utsmyckningar som rhinestones och faux päls kan förvandla vanliga kjolar till eyespatching. För att höja dramatiken på utsmyckningarna, börja med fulla svarta kjolar, antingen inköpta eller handgjorda. Processen kräver lite tid från början till slut.