Hur jobbar mode?

 

Uttrycka din personliga stil

Mode kräver en ärlig personlig bedömning för att verkligen fungera som ett uttryck för stil. Kläderna bör återspegla bärarens estetiska smak samtidigt som det möjliggör nytta och fysisk komfort. Vad tycker du om att göra? Hur rör dig? Vilka färger tycker du om? Börja med enkla frågor som ger din smak i dig ett positivt, smickrande sätt.

Klä för din storlek

En sak som moderna människor alltid överväger är passande. Kläder som är svåra är inte snygga eller bekväma och bör undvikas till varje pris.

Gör dig själv en tjänst: få en vän eller skräddare att ta dina mätningar. Minst en kvinna borde ha bust, midja och höftmätningar, medan en man borde ha bröst-, midjemått och inseammätningar. Konsultera ett diagram för att se var dessa mätningar faller i storlek. Var ärlig - det är ingen skam att vara plus-storlek. Att hitta klädstorlek är ett integrerat steg för att omfamna stil och mode. Lämplig drapering är ett nyckelelement som skiljer en normal person från en stilfullt.

Tänk om färg

Färg är en viktig komponent i mode. Det finns stora resurser tillgängliga som hjälper till att välja rätt nyanser för ditt hår och hudton. Komplementära färger är perfekta för konturering av kroppen, accentuera formen och inställningen. Många gånger har färg också en kulturell eller social betydelse. Tänk på röda bröllopsklänningar i Kina eller vita kläder efter arbetsdagen. Att hålla tullen i åtanke är ett utmärkt första steg mot för att få mode i ditt liv.

Glöm inte de små sakerna

Smarta detaljer gör en stor skillnad i mode. Om det är för dyrt att få en ny garderob, varför inte prova en snygg ny frisyr? Ett armband eller fem kan göra en chic klänning med lite tid eller pengar. Det handlar inte om stora mängder pengar eller designernamn. Det handlar om att samla massor av komponenter som skapar en persons individuella utseende.