Hur man använder korrekt uppvärmd krullningsjärn / stång

 

1.

Tvätta håret noggrant och konditionera med kvalitetsschampo och konditioneringsprodukter enligt instruktioner från frisören. Tvätta håret med varmt vatten, men skölj alltid med kallt till kallt för att täta hårsäckarna och förhindra splittrade ändar. Varmt vatten öppnar porer för att städa ut oljeprodukter och smuts från förorening i miljö, hem och arbetsplats, medan kallt vatten stänger porerna efter sköljning av ansiktet helt.
< br /> Handduk torrt hår genom att lätt klämma handduk. INTE TWIST eller använd annars hård behandling vid handdukstorkande hår. Hård behandling av vått hår är mycket likvärdigt med att använda hård behandling när du rensar runt ögonen, gör det inte eftersom det kan orsaka irreversibel skada.

Använd en hårdval för att ta bort alla knutar. Fortsätt tills håret är jämnt och fritt från snare eller knutar. Om du applicerar mousse eller gel enligt regi av frisör, böj du över ett svagt hår framåt. Applicera produkt genom att gnugga i båda händerna och arbeta från rötterna till ändarna jämnt kamma igenom med fingrarna på ett försiktigt sätt innan du bläddrar håret upp igen.

Torka håret naturligt eller tillsätt mycket volym genom att använda en hårtork som är inställd på låg eller medium med diffusor. Lyfta håret med fingrarna tills det är torrt och vrid det med hårplocka igen tills man säkert och enkelt kan använda en borste för att hjälpa träna håret i den riktning som det behöver kröna när det är dags att använda krusningsjärn.

p> 2.

Anslut krullarna och placera dem på ett säkert ställe i närheten av vatten eller brandfarliga föremål tills lampan på enheten släcker eller tills den når varmcykeln.

Använd kammen med avskiljningsstift på änden, kamma genom hår och del där det behövs. Börja separera lite små hårsektioner; Använd klipp om det behövs för att hålla dessa avsnitt separerade från andra. Butterfly klipp fungerar bra här. Separata pärlor på samma sätt om frisyren är skuren med päls.

Kom ihåg: Tjockare sektioner curl mindre precisa än tunnare delar av håret, så håll det i åtanke när du separerar ut delar av håret. Detta är särskilt sant för dem som vill få en spiralformad krullning.

3. Ta en sektion av hår och dra sedan till änden som passerar kammen över håret för att säkerställa att alla strängar är tillsammans och jämnt. Om curling i en spiral-wrap typ av sätt, krulla vertikalt. Lätt spruta strängar med en blöja av hårspray innan du klipper på fat krulljärn och dra sedan håret till slutet och se till att de mycket spetsarna viks rätt innan du vrider håret på tunnan och sedan långsamt vrider staven en tum från hårbotten eller där du önskar att krullen Börja. Håll krullningsstången på plats i 5 till 8 sekunder beroende på hårets förmåga att krulla. Hårdare att krulla håret kan kräva lite längre håll i krullningsjärnet medan lättare att krulla hår behöver bara 5 sekunder. Se till att du inte brinner eller brinner håret.

4.

Vik håret från krullningsstången genom att vrida vredet långsamt och varsamt låta håret vila i krökt form utan störning när stången är helt fri från hårsektionen. Låt curl svalna innan du rör den.

Upprepa processen med andra strängar tills hela sektionerna är färdiga. Vänta tills alla ringspetsar är helt coola Före stilering. Använd om möjligt ett klipp med långa metallstammar om möjligt eller när du försöker med en spiralomslag. Med den här metoden kan du hålla krullen i den snävare formen.

Fråga din lokala frisör var du ska hitta Dessa typer av klipp som de flesta frisörerna har dem och använder dessa klipp när man applicerar curling iron på håret under stylingsprocessen.

5.

Stylingsteget varierar beroende på design. Det är bäst att använda fingrarna för att separera lockar och stil för den minsta mängden droppe i spetsar. Om man går för ett vinkat utseende, separera sedan trådar med fingrar tills vissa strängar är separata och svala. Använd hårdvalet, dra håret tillbaka genom plockningen tills vågskiktet efter önskemål. Glöm inte att applicera krusjärn till smäll om det behövs. Bara en kort 3-sekunders curl kan lägga till lite djup och tjocklek till och med den tunnaste av smällen. Det kan också möjliggöra styling där brasar kan falla framåt med halv dragning eller högre på toppen för att ge en blandad smällsappel. Luta lite på den nedre delen av handflatan under hand för att skapa ett krökt utseende som kommer att falla mot pannan. Täcka ögon, applicera hårspray i en lätt spets för att hålla tunna smäll när du separerar i halvor med botten för att täcka pannan och den andra halvan för att dra tillbaka på toppen av huvudet för att ge utseendet på tjockare hår / tjockare smäll. Detta täcker också alla områden där håret vanligtvis drar sig bort och separerar på sidorna av pannan mot öronen. Spraya håret sedan stilen för att täcka dessa områden genom att placera hårsträngar där de täcker de tomma fläckarna innan sprayen har en chans att torka för att hårsträngarna ska kunna sättas på plats.

p> Efter styling, gå över huvudet framför en väl upplyst spegel. Kontrollera ryggen och toppen av håret med hjälp av en handspegel för att studsa bilden till den större spegeln. Applicera lätta wisps av hårspray i fläckar som behöver lätt täckning, igen placera håret medan det är lite fuktigt innan sprayen har en chans att torka.

Alla tunna fläckar som råkar visa hårbotten kan enkelt repareras med hjälp av kammen med ändplocka för att avskilja håret som en retande kam. Det tar bara lite retas att fylla i dessa områden. Det är viktigt att inte gå överbord. Dagen av fylligare hår på 80-talet är över; Det är dock viktigt att ge håret en bra hoppfaktor.

När stilen är inställd på ett acceptabelt sätt, applicera en enstaka ljusdimma av hårspray över huvudet och hårändarna och låt sedan sprayen torka innan du stänger av krullarna. När håret är svalt för beröring och torka från hårsprayet, stäng av krullarna och dra ur dem. Om du äger en skyddande krusjärnsmuffpåse bara för heta curlingoljor placerar du järn i påse men först efter att du har torkat den, rengör du både under och över klämsidan av järnet och från spetsen till basen och hantera sedan för att ta bort eventuellt hårsprayrester .

Om du inte har en skyddande värmepanna / påse rullar du sladden runt handtaget och låt curling iron svalna på en flamskyddande yta bort från allt som kan bli skadat om det lämnas nära det heta järnet. När du är sval vid beröringen sätter du krulljärn på ett säkert ställe, helst i en påse av något slag (ALLTID MINDFUL OF HEATED IRON). Förvara krullstången på ett säkert ställe borta från barn som kan ansluta det och sedan lämna det!

Kontrollera alltid om du använder curling irons. Dubbel och trippel kontrollerar att krulljärn är avstängt och är urkopplat från eluttaget såväl som på ett säkert ställe borta från föremål som kan brinna eller smälta från värme när krullarna stryks.

Tips och varningar

  • Köp hårvårdsprodukter för att minska hårets uppbyggnad. Om uppbyggnad finns, använd bakpulver med schampo för att ta bort. Tvätta tills håret är smidigt för att röra, inte grovt.
  • Köp 2-3 kvalitetsporslinskrämjärn med olika diametrar för att ändra utseendet mellan dagar u0026 amp; veckor.
  • Besök frisörerna för att få frekventa trimmer och balsam för friskt hår.
  • Som med alla apparater som produkten värmer och har elproppar,
  • Behöva säkerheten vid användning av uppvärmda curling irons (vuxna).
  • Innan du använder uppvärmda curling irons, se till att du får hår i gott skick för att undvika ytterligare skadliga hår från brott vid användning på skadat hår.
  • Det är viktigt att hålla håret så hälsosamt som möjligt. Detta inkluderar att dricka mycket vatten varje dag för att närma sig rötter och hydrera kroppen i allmänhet, göra besök på en kvalitet frisör minst en gång varannan tre månader eller tidigare beroende på frisyren för att avlägsna delade ändar och i fallet med kemiskt behandlat hår antingen med perming lösningar eller färgbehandlingar säkerställa att använda konditioneringsbehandlingar som rekommenderas av frisör. Användningen av uppvärmda curlingstavar på skadat, oförskämt hår kan ytterligare skada håret genom att orsaka brott, varför anledningen till att bibehålla friska lås. När det är möjligt, ha frisör applicera en glasyr produkt för att hjälpa håret behålla sin glans tillsammans med vitaminer ingår i glasprodukter.

    Hårets längd beror på vilken diameter krulljärn som ska användas. Längre hår kan motstå bredare barreled curling irons. Det är alltid bäst att ha minst 2 till 3 separata curlingjärn av olika diametrar för att lättare byta frisyrer. En liten diameter gör det möjligt för en att göra sexiga spiralformade krullar medan en järn med större diameter gör det möjligt för bredare krullar som kan plockas ut för att producera mer volym. Det senare är särskilt viktigt för dem med tunnare, fint hår.