Hur man är glamorös!

 

1.

För att få ett glamoröst utseende, måste du först polera dig själv lite. Få en mani / pedi för dina naglar i en jazzy färg, få dina ögonbryn vaxade om det behövs och raka eller vaxa något som behöver rakning eller vaxning. Kontrollera.

2.

Därefter får du en fantastiskt glamorös frisyr. Hitta en person som har en bra snitt och färg och fråga vem gör sitt hår. Gör sedan en tid. Höjdpunkter och lowlights kan vara mycket glamorösa, om färgen är klar rätt. Om inte, kan saker bli kladdigt väldigt snabbt. Gå med naturliga färger.

3.

Ta en titt på din garderob. Medan du kanske inte vill bli glamorös hela tiden behöver du definitivt några glamorösa bitar. Den perfekta lilla svarta klänningen ser alltid bra ut, men du kan verkligen glamma upp det genom att gå rött istället. Sök efter flytande tyger, tyger som har en mjuk eller silkeslen textur eller smakfulla utsmyckningar, som en nypa päls.

4.

Tillbehör för att se glamorösa. Få en underbar cocktailring. Använda halsdukar. Få några stora solglasögon. Vissa saker är helt enkelt tidlösa. Åh, och var noga med att dina skor har lite häl och är välskötta. Inga Birkenstocks. Aldrig någonsin.

5.

Försök att få din smink gjort på olika sminkräknare. Berätta för dem att du tycker om ett glamoröst utseende. Se vilken som passar dig bäst. Du behöver inte köpa något, men du får några bra idéer. Mörka rökiga ögon är alltid glamorösa. gör inte båda samtidigt.

6.

Kontrollera nu din inställning. Glamorösa kvinnor har förtroende. Ta dig själv med huvudet och håll dig högt, och tveka inte att le. Att vara vacker och sulking är aldrig glam!

Tips och varningar

  • Kolla in dina tänder. Om du har gulning, få några blekremsor och få de vita tjejerna för ett glamoröst leende!
  • När du får en manikyr, gå inte på alla ghettor. Håll dina naglar rimliga och överlämna blommor och bling. Det är inte glamoröst, det är klibbigt.
  • Undrar hur man ska vara glamorös? Frykt aldrig - om du är fast i en ruta, vet inte hur du ska bli av med drab eller bara vill ha en förändring, hjälp är här! Att bli glamorös är inte bara smink och kläder, men är också en sinnesstämning. Gear up to glam up!