Hur man bär Fishnet Strumpor

 

1.

Hur man bär fisknätstrumpor - Koordinera kläderna med din slang.

När du bär fiskstrumpor, välj ett monokromatiskt utseende. Par svart fiskströja med en svart kjol eller byxor för att hålla utseendet mer lugnt och elegant. Avsluta utseendet med en sluten tå sko med en måttlig häl. Slita aldrig fiskstrumpor med ett trycktyg för att undvika att se för 'upptagen' och överdriven.

2.

Hur man bär fiskstrumpor - Välj lämplig klädsel.

För att undvika att se olämpligt, välj det klädsel du bär med fiskströja klokt. För en konservativ kontorsinställning kan det vara bäst att hålla på sig dina strumpor med långa byxor för att bara lägga till en snygg stil och konsistens på dina fötter. Om du väljer att bära dem med kjol, välj en längre kjol som täcker knäet. Fishnet strumpor och en kort kjol kan skicka ut felmeddelandet om din smak och omdöme.

3.

Hur man bär fiskströja - Välj lämpliga skor.

Fishnet strumpor gör ett starkt mode uttalande. För att undvika att se överdriven, använd dina sötnosstrumpor med en mer konservativ sko, speciellt för dagtidsslitage. Fisknätstrumpor med ultrahöga klackar kan ge fel intryck, särskilt i en konservativ miljö.

4.

Hur man bär fisknätstrumpor - Välj ditt nät.

Nätet i en fisknätströja avser storleken på hålen i strumpan. Större nätstrumpor, som en generalisering, är olämpliga för dagtidslitage. De små nätstrumporna med små hål gör en mer lugn och acceptabel dagtidsmetod. Om du inte går på ett kostymsparti, håll dig fast med strumporna med små nät. Strömstänger.

5.

Hur man bär fiskstrumpor - Välj en lämplig färg.
< br /> Medan fiskstrumpor visas i en mängd olika ljusa färger, är det här mycket svårt att bära på sig även på kvällen. Med några av de ljusa färgerna som visas kan du äntligen se ut som om du går på en kostymfest snarare än en allvarlig händelse. Välj nätstrumpor i mörka, neutrala nyanser som brunt och svart för ett mer lämpligt utseende. Spara de ljusa nyanserna av fisknätstrumpor till nästa Halloween.

Fishnet strumpor, en gång domänen för nattkvinnen, har tagits fram till modefronten och kan ses på landningsbanor och på gatorna i stora städer. Medan många kvinnor är tveksamma att bära den här stilen på grund av rädslan för att se för risqué, finns det sätt att införliva detta utseende i en respektabel outfit för att lägga till en touch av stil och stil. Här är hur man bär fisknätstrumpor utan att se ut som en nattkvinna.