Hur man bär benvärmare

 

1.

Koppla dem med några skinny jeans. Detta är ett utmärkt sätt att lägga till lite färg på din outfit. Kom bara ihåg att dina benvärmare lägger färg och konsistens i din outfit, så håll det subtilt i ditt val av jeans och topp. En bra pick skulle vara ett mörkt hued par skinny jeans och en solid färgad topp med en cool klippa, som något från axlarna och prickiga smycken. Avsluta denna klädsel med ett par plana skor (ballettlägenheter är alltid ett bra alternativ här) och dina benvärmare för att slutföra en rolig och sassy stil. Du kan också välja ett par stövlar med en fin, tjock häl för något lite mer sofistikerat.

2. Använd aldrig mer än ett par benvärmare åt gången. På 80-talet var folk kända för att dubbla eller tredubblas på benvärmarna. Det här är inte bara ett dåligt stilval, utan också en som skulle skott upp din kroppstemperatur. Sticka med ett par i taget för att undvika att dina ben ser ut större än de är.

3. Använd dem för att lägga till kryddor i en skön mini-kjol eller klänning. Att donera denna typ av utseende kräver att du gör exakt motsatsen till vad du skulle göra när man parar benvärmare med jeans, den här gången, bära ett solidt par benvärmare med tryckt klänning. Detta lägger till en hint av extra pizazz i kjolen eller klänningen. Återför det här klänningen med ett par lägenheter eller stövlar. är ett annat bra val, men aldrig, någonsin bära benvärmare med sneakers. Oftast än så slutar du se slarvig och ung i stället för snygg och sofistikerad om du bär sneakers.

p> Få smidiga och smarta benvärmare. Borta är de skrymmande knitarmarna som var så populära för 20 år sedan. Idag är benvärmarna mer gjorda för fashio n än funktion. Leta efter lätta bomullar och spandexer som ser funky ut medan de fortfarande visar bort din fina form. Detta är särskilt viktigt när du parar benvärmare med jeans; Det är inte lika viktigt när man lägger benvärmare till ett kjolensemble.

Legwarmers är en av de fantastiska retro trenderna från 80-talet för att göra ett utseende på dagens modescene. Det finns ett antal olika sätt att få denna trend att fungera för dig. Här är några idéer för att komma igång!