Hur man bestämmer en kvinnas Jean-storlek

 

1.

Mät din inseam. Detta är längden på din kropp från din gren till din fotled. Stå upp rakt. Denna mätning hjälper dig att bestämma längden på jeans du behöver. Tänk på om du kommer att ha på sig klackar, du kanske vill ha en längre klippning och om du kommer att ha på sig lägenheter, kanske du vill ha en kortare.

2.

Mäta midjan . En jean som är dimensionerad enligt längden och midjan kommer troligen att vara lättare att passa än en som är storlek bara med siffror, som 4, 8 eller 12. Till exempel om midjan är 30 inches och längden är 32 inches, leta efter jeans som är dimensionerade 30 x 32.

3.

Bestäm vilken 'uppgång' du behöver. Ta ett par jeans som du gillar. Lägg dem på en plan yta. Mät från toppen av midjebandet till botten av grenssömmen. En lågstigningsåtgärder vid ca 8 till 9 tum. Mellanhöjningen är ca 9,5 till 10 tum. En jean som sitter i midjan kommer att ha en 10- till 11-tums mätning.

Det finns ingen hård och snabb regel för hur man bestämmer kvinnans jeans storlek. Det finns många faktorer som kan påverka hur jeans passar. Olika märken varierar i storlek. Vissa säger att dyrare jeans (tänk upp till 150 dollar) passar bättre. Andra säger att hype och jeans som finns i lägre detaljhandelsbutiker, som Target, passar bra. Med en mjuk måttband får du bara lite närmare bestämning av rätt storlek för dig.