Hur man döljer sträckmärken

 

1.

Du kan applicera vitamin E på dina streckmärken. Ta en vitamin E gelkapsel och pierce den. Applicera vätskan på dina streckmärken och din hud absorberar den.

2.

En annan sätt att dölja streckmärken är att använda självtältare. Följ anvisningarna om självständig produkt efter eget val. Applicera den på hela kroppen, inklusive områden som påverkas av streckmärken. Den mörkare hudtonen kan hjälpa till att gömma märkena.

3.

Om du känner självmedvetna, försök med kläder och baddräkter som täcker dina streckmärken. Om du till exempel har streckmärken på dina höfter (som jag) kan du välja att undvika låga jeans.

Tips och varningar

  • Om du är gravid eller fortar / förlorar vikt snabbt och applicerar kakaosmör till kroppsdelar som sträcker kan minska risken för att få streckkännetecken i första hand.
  • Förvänta dig inte mirakel. Självklarare och vitamin E kommer bara att minska utseendet på streckmärken. De vann inte bort.
  • De flesta av oss har streckmärken. Det finns ingen anledning att vara självmedveten!
  • Använd inte pengar på produkter som lovar att eliminera sträckmärken. De är en bluff!
  • Viktökning, tyngdförlust, graviditet och tillväxtproblem kan alla orsaka sträckmärken, så det är inte konstigt att de flesta har några här och där. Människor spenderar miljontals årligen på krämer, lotioner och behandlingar som lovar att eliminera sträckmärken. Medan det inte finns någon hemtjänst som visat sig eliminera dessa märken, kan du dölja dem effektivt.