Hur man får ett byte av kläder

 

1.

Gör din gästlista för klädbytespartiet.

Gör en lista över fashion divas som du vet. Var noga med att bjuda in personer som har samma storlek så att gruppen kommer att lyckas byta kläder med varandra. Du vill att alla dina deltagare ska kunna delta i swappen.

2.

Gör och skicka din inbjudan till klädbytespartiet.

Skicka en handgjord inbjudan till varje potentiell deltagare som instruerar dem att föra fashionabla kläder i gott skick som de inte längre bär. Låt dem veta att de 'kommer att kunna utbyta sina gamla kläder för försiktigt slitna nya kläder på festen. Emphasize it' kommer att vara en natt med mode prat, klädbyte och roligt. Skicka ut dina inbjudningar två veckor före evenemanget och be om att varje mottagare RSVP.

3.

Sätt ditt hus för klädbytet.

Hold dina kläder byta i ett stort rum. Var noga med att ge massor av bekväma stolar för din gäst. Du kan också vilja ge kaffe och enkla efterrätter till dina gäster. Du bör ha ett separat rum för deltagarna att prova på kläder.

4.

Genomföra klädbytespartiet

När gäster anländer med sina kläder, Utfärda en biljett för varje objekt som de donerar till bytet. Gästerna kommer att kunna byta en biljett till ett klädesplagg i bytet. Låt varje person presentera en egen kläder för publiken. Gäster som är intresserade kan hålla upp sin biljett och byta biljett till det klädesplagg. Om mer än en gäst vill ha ett klädesplagg, får personen som väcker sin biljett först klädseln. Detta fortsätter tills alla klädesplagg har hittat ett nytt hem och alla är ute av biljetter. Om en deltagare är osäker på om en bit passar, ge dem möjlighet att prova på det.

5.

Ha lite mode kul.

Efter klädbytet, spendera lite tid så att dina gäster kan modellera sina nya mode och gruppen kan lägga fram förslag på hur man bär ett visst klädsel. Passa på modetidningar och gör det till en natt med fashion talk, socializing och fun.

Självklart älskar du dina kläder, men ibland blir du lite trött på att ha samma mode om och om igen. Skulle det inte vara trevligt om du kan byta ut din garderob för en ny utan att du spenderar en förmögenhet? Du kan genom att ha ett byte av kläderbyte. En byte av kläderbyte är där en grupp vänner träffas för en kväll med att umgås och byta kläder Här är hur man har en bytesbyxa.