Hur man får starkare naglar och behandlar spröda naglar naturligt

 

1.

1. Nu kan vi börja med din kost. Att äta mat som är rik på omega-6-fettsyror som lax eller makrill kan hjälpa och även livsmedel som innehåller vitamin B och biotin som nötter och vissa frukter och grönsaker. Ja ingen skräpmat förlåt. Att dricka mycket vatten är också bra.

2.

2. Förutom att hålla sig borta från många kemikalier på naglarna som polermedel och remover. Några naturliga sätt att förbättra dina naglar är att lägga olivolja till dig naglar dagligen. också ett handbad av citronsaft eller vinäger är också till hjälp.

3.

3. Sköra naglar kan också vara resultatet av din miljö, så om du bor i ett område som är väldigt kallt eller har låg luftfuktighet, se till att du fuktar dina händer och fötter dagligen med en lotion som innehåller alfa-hydroxisyror eller lanolin.

Tips och varningar

  • se till att du bär handskar när du arbetar hemma eller på jobbet om du använder kemikalier, tvättmedel eller ständigt händer i vått tillstånd.
  • Dessa behandlingar kanske inte fungerar för alla.
  • Har du naglar som lätt bryts? Delar de eller spricker? Här är några sätt att hjälpa till att behandla dessa irriterande naglar. Och de är alla naturliga.