Hur man ger sig en pedikyr

 

1.

SKIN: Börja med grunderna. Du måste bli torr, knäckt och död hud av dina fötter. Investera i en fotfil (det är en galen liten uppfinning för att försiktigt lämna död hud av fötterna - inte dyrt.) Låt fötterna suga i tuben ett tag och försiktigt exfoliera den döda huden från dina fötter. Du borde göra det här minst en gång i veckan.

Nästa behöver du fukta. Varje natt. Använd en riktigt tjock fuktkräm. Låt det sitta i några minuter och lägg sedan lite strumpor på och låt dem suga i lotionen.

3.

NAILS: Nästa måste du arbeta på tån naglarna. Se till att klippa dem fyrkantigt. naglar och i vuxna tånaglar. Skär alltid dem rätt på tånlinjen. Det ska inte vara snabbt.

4.

Tryck tillbaka dina naglar. Var alltid försiktig när du blötlägger fötterna i vatten för att trycka tillbaka tån nagelsnålarna. Detta ger dem ett fräscht hälsosamt utseende.

5.

Måla tånaglarna med en klar lack nagellack. Åtminstone ge dem en kappa för en hälsosam glans.

Tips och varningar

  • Upprepa denna rutin varje vecka och på nolltid kommer du att ha friska fötter för sommaren!
  • Om du vill göra din egen pedikyr kan du köpa kitsna för 10 dollar på din lokala butik. Använd inte pengar på dyra pedikyr när du kan göra det själv!
  • I stället för att gå till en salong för att få en pedikyr, gör det hemma! Det är dags att visa dina fötter för alla i världen! Det går in på vår- och sommarsäsongerna, och för många kvinnor och män kan de vara generad av fötterna. Inte hemma! Hemma pedikyr kan vara lika avslappnande och roligt som att gå till salongen eller spa för vackra fötter!