Hur man gör Spray Tan Senare länge

 

1.

Fuktig rengöring - sluta använda rengöringsmedel som hävdar att de är 'exfliating', 'scrub', 'renewal' eller något ord som skulle indikera att det tar bort det översta skiktet av huden för att avslöja det nedre skiktet av huden.

2.

Fuktkräm - Kom ihåg att använda fuktkräm efter din dusch, varje gång du byter kläder (på gym etc) innan du går och lägger dig. Spendera pengarna på en tjock, rik fuktkräm som Quench eller andra.

3.

Använd en fuktkräm i duschen - det här tar inte platsen för en eftertorkande fuktkräm. Sök efter Quench eller Neutragenas Sesam Oil Moisturizer eller andra.

4.

Använd en fuktkräm som har en liten nyans för att hålla din solbränna ser fantastisk ut. Se upp för att dina palmer inte börjar bli brun / orange. Använd handskar som du förvarar i badrummet och återanvända. Jergens är ett populärt exempel på denna typ av fuktighetskräm som har den långsamma byggnaden solbränna. Sätt på detta före fuktgivaren efter dusch.

Du ser fabulös ut! Låt oss behålla det på så sätt! Den här artikeln kommer att ge dig ett antal tips för att hålla din solbränna kvar längre. Det viktigaste är att du ska hålla din färgade hud intakt så länge som möjligt. du kan inte se den här fantastiska för evigt, men den här artikeln hjälper dig att förlänga utseendet.