Hur man gör en manikyr senare

 

1.

Först ska du använda buff och glansblocket på naglarna, hoppar inte över några steg, eftersom det ger din nagel en bättre yta för färgen att följa.

2.

Måla dina naglar den färg du vill ha. I motsats till populär tro är märket av nagellack som används inte mycket viktigt. Kom ihåg att göra två färgfärger så att du får tillräckligt med tid att torka. Om du har områden på dina händer som har blivit färgade från nagellacket, häll bara några av nagellackfjernaren in i kåpan, doppa en q-tip i locket och försiktigt borsta bort allt oönskat polskt.

< p> 3. Applicera två lager av en bra topplack, ett ganska bra varumärke som du kan hitta mest drogbutiker är Sally Hansen.

Tips och varningar

h4>

  • Om du vill ha professionell kvalitet, ska topplackar gå till en skönhetsaffärsbutik som Sally. s.
  • Om du inte tillåter tillräcklig tid för att naglarna ska torka mellan lager färg och din överdräkt kommer du att orsaka att någon av färgen kommer att gå som nagellack kan ta bort nagellack (udda men sant).
  • Ingenting kan accentuera någons händer bättre än en vacker manikyr, den enda nackdelen skyddar ditt nya utseende från vardagen. Den här artikeln kommer att lära dig hur man ger dig en manikyr av nära professionell kvalitet.