Hur man gör läppbalsam i en rör

 

1.

Köp dina ingredienser, verktyg och förpackningar. För att göra läppbalsam som den här kommer du vilja ha en skala som mäter i gram, bivax, kakaosmör, ricinolja, läppbalsamrör och smakolja för läppbalsam. Du vill också ha ett glas, mikrovågsugn, mätbägare som reserveras för att göra läppbalsam och en sked. De flesta av dessa artiklar blir enklaste köpta online. Bramble Berry, Majestic Mountain Sage och Whole Sale Supplies Plus är bra ställen att handla för dessa saker.

2. När du har allt du behöver för att göra läppbalsam sätta allt ut Tvätta händerna, rengör området på alla små barn och husdjur på en ren yta och gör dig redo att börja mäta.

3. Placera din tomma mätbägare på din skala , se till att den är inställd att väga i gram och tryck på u0026 quot; tara u0026 quot; knappen på din skala för att få det att gå tillbaka till noll med din mätbägare kvar på den.

Nu när din skala är nollställd kommer du att väga din första ingrediens att du behöver göra läppbalsam. Mäta noga 15 gram bivax i din kopp. Tryck på tara-knappen igen.

5.

Nästa mät 10 gram kakaosmör och tryck igen.

6.

Mät ut 30 gram ricinolja och ta bort koppen från skalan.

7.

Placera din kopp i mikrovågsugnen och värm den i 30 sekunders burst tills ingredienserna smälts mestadels rör om ibland.

8. Ta försiktigt bort din läppbalsamblandning från mikrovågsugnen med din potholder och rör försiktigt tills allt har smält och blandats ihop. Se till att det inte finns några fasta delar kvar som kan leda till en kornig känsla läppbalsam.

9.

För att göra läppbalsam som är smakad måste du mäta lämplig mängd av smakolja (se anvisningar om smakolja eller se de instruktioner du gav när du köpte den) med din droppare. Det är viktigt att mäta noggrant. Du kommer att vilja ha tillräckligt med smak för att smaka 55 gram läppbalsam. Lägg den i din läppbalsamblandning medan den fortfarande är flytande, men inte brinnande varm. Var försiktig om det.

10.

När du gör läppbalsam är det här den knepiga delen. Sätt försiktigt dina läppbalsamrör på en plan yta med täcken avlägsnad och börja långsamt hälla läppbalsamblandningen i rören. Häll tills du 'Jag har precis nått toppen av ett rör och sedan upprepar tills hela din läppbalsamblandning hälls. Om du har extra kan du vilja gå tillbaka och u0026 quot; toppa u0026 quot; varje rör som läppbalsmen kan sjunka lite när det hårdnar och sätter.

11.

Vänta på att dina läppbalsamar svalnar helt utan att hätta på sig. Att hålla kapslarna av kan hjälpa till att förhindra att kondens bildas som läppbalsammen. Det kan ta flera timmar för dem att svalna. När du är säker på att de är helt svala kan du lägga på kepsarna.

Tips och varningar

 • Du kan ersätta andra oljor, smörjmedel och vaxer till gör läppbalsam men det är bättre att hänga på processen och lära sig olika ingrediensers egenskaper först.
 • För att göra läppbalsam som är mjukare och lämplig för krukor minskar mängden vax och ökar mängd olja.
 • För att göra läppbalsam som är perfekt för dig och din smak, experimentera med olika förhållanden för att göra ditt eget recept när du är bekväm med processen.
 • Du kan också använd en dubbelkålare för att göra läppbalsam istället för mikrovågsugnen.
 • Om du spjäller någon läppbalsam medan du häller det låter du det härdda, men skrapa bort det från ytan och rengör med en tvål såpa som skär fett.
 • För att rengöra dina verktyg måste du först torka dem med pappershanddukar innan läppbalsmen hårdnar på dem. Ge det en snabb tvätt i diskbänken och placera den i diskmaskinen.
 • När yo du gör läppbalsam topparna don t alltid bli slät, särskilt om du överstiger dem. Du kan skicka ett värmepistol eller en hårfläkt över dem bara tillräckligt för att smälta ner toppen och släta ut dem om det händer.
 • För att hålla rören sönder och spilla när du häller din läppbalsam gummiband rören ihop ihop.
 • Du kan göra läppbalsam genom att köpa en färdig bas för att smälta ner, tillsätta smaksättning och packa om du inte vill försöka göra det från början . Baser finns på Bramble Berry och Whole Sale Supplies Plus.
 • Gör läppbalsam för att ge som en billig present när du har ditt recept och bearbeta det.
 • Detta kommer att göra ungefär 14 vanliga (0,15 oz) rör av läppbalsam när du gör läppbalsam med denna formel. Se till att du har gott om behållare till hands.
 • Lägg inte till mycket smakolja. Om du använder för mycket För ditt recept kan det brinna dina läppar.
 • Se till att du inte är allergisk mot någon av de ingredienser du använder och märker dina ingredienser tydligt på en etikett som sitter fast på röret om du planerar om att dela någon av den med andra.
 • Bivax kan lätt komma i brand. Lämna inte obevakad när du smältar dina ingredienser.
 • Den smälta blandningen är MYCKET VARM. Låt inte barn hantera det och var mycket försiktig så att de inte spolas på dig själv eftersom det kan orsaka allvarliga brännskador.
 • Gör läppbalsam endast med kosmetiskt godkända ingredienser.
 • När du gör läpp balsam se till att hålla din färdiga produkt ur värmen så att den inte smälter.
 • Du har ett rör av det i fickan, en kruka med det i din väska, ett annat rör i bilen och tre mer i sängen. Det är läppbalsam och du är beroende. Du kan göra läppbalsam och behöver aldrig köpa ett annat rör eller pott av det igen.