Hur man klär sig som Vanessa Anne Hudgens

 

1.

Använd raka legged jeans med klackar. När du lägger på klackar i någon outfit, blir din kropp automatiskt långsträckt. Vanessa är knappt 5 fot 2 tum lång, så hon bär hela tiden klackar så att hon kan se längre.

2.

Prova det bohemiska utseendet. Ett bra exempel på Vanessa casual stil har rakbenad jeans, med kantade stövlar. Koppla ihop den med en tröja, lång pärlstav och halsbälte.

3.

Klänningar stilig och chic som Vanessa. Den enkla svarta klänningen kan komma i många olika former. Gå till en strapless A-line klänning, med strappy stilettos och en kopplingsväska.

Wear mönster Under vintermånaderna är en bra ullklänning varm och modig. Undvik de enkla grundfärgerna - gå till ett mönster som pläd. Det sticker ut men det är inte ett överväldigande utseende. Koppla det med en skallehatt eller kåpa.

5.

Lågtankar. Vanessa är i bra form, så se henne ut när du går på gymmet eller gör något träningspass. Försök lägga på två tankplagg och ha ett par låg svettbyxor.

Vanessa Anne Hudgens är en skådespelerska och sångare. Hon har agerat sedan hon var ung tonåring, och har haft roller i 'Thunderbirds' och 'Thirteen.' Hennes breakout-roll kom från 2006 när hon porträttade Gabriella Montez i Disney's High School Musical. Sedan dess har hon sett på Hollywood-evenemang, fester och premiärer. Hennes stil har utvecklats och kopierats av både flickor och unga kvinnor .