Hur man köper och bryr sig om Sterling Silver

 

1.

Vet vad sterling silver är. Silver är en mjuk metall i sin rena form, för mjuk för att användas till smycken och andra föremål, så blandas den med andra metaller för att göra den mer hållbar. En populär silverblandning, kallad en legering, kallas sterlingsilver.
Koppar är oftast blandat med silver. För att vara säker på vad du får är kvalitet, bör kombinationen vara minst 92,5 procent rent silver.

2.

Om du vill se silver smycken som en gåva, kan du hitta det mesta silver som ofta är pläterat med en tunn yta med .999 fint silver för att ge objektet en blank yta. Denna process kallas 'blinkar' och förglädjer verkligen stycket.

3.

Rengör sterlingsilver med ett fosfatfritt rengöringsmedel. En lågskurande rengöringsmedel, som 3M Tarni-Shield Silver Polish, är ett bra val för att ta bort ljusstrålning Du kan också ta ditt silver till en professionell för att det ska rengöras.

4.

Sterling silver smycken är vackra och prisvärda. Sterling silver smycken och komponenter är inom räckhåll o f nästan vilken budget som helst. Du kommer sannolikt att hitta de bästa erbjudandenen online.

Tips och varningar

  • Det bästa urvalet och mest prisvärda föremål kan vanligtvis hittas online
  • Besök ett Silverforum för mer information om köp och vård av sterling silver.
  • Använd ALDRIG tandkräm som en silver polsk! Vissa tandkräm innehåller bakpulver eller andra ingredienser som är mycket för slipande; även spårmängder kan orsaka allvarliga skador. Använd polermedel som är speciellt formulerade för att avlägsna tarn från silver.
  • Sterling silver är en ädelmetall och har länge använts för att göra värdefulla föremål.

    Om du inte är bekant med vilken kvalitet sterling silver ska vara får du bara få något som inte är vad du hoppas på!

    Här är några enkla tips för att hitta den perfekta kvaliteten på sterling silver.