Hur matchar man och kvinnors baddräkter

 

1.

Matcha baddräkter baserade på färg. Bestäm om en färg som båda är överens om och hitta baddräkter i den färgen. Oroa dig inte för mönster. Till exempel kan du välja grönt och blått som färgvalen, vilket kan leda till en grön baddräkt med blå polka dots för kvinnan och blå shorts med en grön rand för mannen. Att välja två färger eller välja nyanser av samma färg kan göra att hitta matchande kostym enklare än att välja en färg.

2.

Gå efter matchning baserat på mönster. Var försiktig när du handlar baserat på mönster, att den skapade effekten inte är för upptagen när du står bredvid varandra. Matchning med mönster bör vara mycket mer subtil än att matcha med färg.

3.

Välj en stil. Kanske kommer mannen att bära badkläder som ser ut som tränare som matchar kvinnans bikini. Andra stilar som båda könen kan bära kan vara konkurrenskraftiga baddräkter för professionella simmare.

4.

Välj att matcha baserat på baddräktens detaljer. Matcha männen och kvinnans baddräkter med broderiet. Hitta sömda detaljer om blommor eller palmer på baddräkten i båda könen. Hitta liknande pärlor som hänger från bikinibanden av en kvinnas baddräkt som matchar midjan hos en mans korthorts.

5.

Välj baddräktshallar som matchar. Matcha en man med blommiga shorts av sätta en blommig omslag över kvinnan. Gör en blått omslaget matcha det blå i T-tröja som en man använder som omslag. Gör meshhorts matchar en maskklänning som kvinnan kan bära över sin baddräkt.

Tips och varningar

  • Fråga din partner om de vill matcha innan du köper baddräkten.
  • När man går till en poolfest med vänner och familj, eller går på strandferie, kan en man och en kvinna bära matchande baddräkter. Dessa behöver inte vara exakta kopior av varandra, och man måste inte bära en bikini eller en kvinna ha på sig badbyxor. Genom att matcha olika aspekter av baddräkterna kan du skapa en samordnad, men inte oattraktiv, utseende. Matcha män och kvinnor s, baddräkter till din nästa sommar simma händelse.