Hur visas yngre

 

1.

Låt yngre - din enda lika gamla som du agerar, om du håller dig ung i hjärtat kommer det att betala sig.

Varm kakao - Varm kakao innehåller flavonls som hjälper till att reparera solskador. Syfte för en 8 ounce rån en dag eller 1 ounce kvadrat med mörk kakao innehållande minst 70\% kakao. Kakao innehåller också fenyletylamin vilket är en förening som ökar produktionen av serotonin och dopamin. Det höjer också oxytocin som hjälper dig att slappna av.

2.

Kanel - När vi åldras tenderar tyvärr våra läppar att tunna. Kanel hjälper de små blodkärlen att utvidga utjämning ut i fina linjer, så kanel sprungar läppar omedelbart och naturligt. Det finns några läppbalsam du kan köpa med kanel som ingrediens.

Sojaprodukter - Många människor tenderar att blyga bort från sojaprodukter, men de har många fördelar. Vissa har givit soja en dålig rap, men de smakar faktiskt bra enligt min åsikt. Sojabaserade produkter ökar kollagenproduktionen, som kan bidra till att minska sänkning och rynkor. Produkter som innehåller soja är sojamjölk, sojamötter och tofu. Du kan ersätta vanlig mjölk eller grädde i din dagliga kaffeannons med sojamjölk.

3.

Vatten - våra kroppar består av 70\% vatten och det är viktigt för vår välbefinnande. Syfta för 8, 8 uns glas vatten eller mer om dagen. Vatten släpper ut huden och den elastik vi behöver för att hålla vår hud frisk och ung.

Fuktar - Fuktar huden vår dagligen, helst efter en dusch. Att göra detta kommer att låsa i fukt och göra huden mjukare.

4.

Vitamin C - Vitamin c är en potent antioxidant som skyddar användningen mot destruktiva effekter av fria radikaler i världen . Vitamin C kan också faktiskt hjälpa omvänd skada som redan orsakats. Drick din dagliga dos eller konsumera den dagligen för bästa resultat. Du kan ta ett tillägg eller välja bland följande vitaminer som är rik på vitamin C.
Apelsiner och andra citrusfrukter
Guava
Cantaloup
Jordgubbar
Tomater
Kiwi
Broccoli
Kål
Sötröd paprika

5.

Sova på ryggen - När du sover på magen eller på din sida gör det ditt ansikte rynkor när du sover.

Nötter - Ätnötter är bra för så många anledningar, inklusive hjälp med cirkulation. Solrosfrön och mandel i synnerhet laddas med vitamin E. Utan tillräckligt med E-vitamin kan det orsaka dålig cirkulation. så att lägga till dessa nötter till din kost är bra för dig och din kropp.

Åldrande är säkert inte ett straff, det ser faktiskt riktigt bra på vissa människor. Det finns många stora egenskaper för åldrandet, förutom de effekter det ibland kan ha på våra kroppar. Ta hand om vår kropp, själ och själ bör göras dagligen, eftersom vi har fastnat med oss ​​själva länge!