Om Burton Boots

 

Funktioner

Några av de mest anmärkningsvärda funktionerna i Burton Boots är Speed ​​Zone-lacing, fulla backstays, värmeformbara liners och mikro-artikulerande manschetter. Burton Boots har också mycket stöd och flex som gör det enkelt att köra genom terräng.

Överväganden

När du bestämmer om du vill köpa Burton Boots, är det viktigt att göra. Föredrar du utförsåkning, freestyle ridning och hopp? Om så är fallet bör du köpa Burton Boots eftersom de är mjukare och därför mer lämpade för dessa aktiviteter. Om du brukar rida på snöparker eller delta i off-pisteaktiviteter, kanske du bör överväga att köpa stövlar från ett annat varumärke, som Salmon.

Expert Insight

Du borde kunna köpa många sorter av Burton Stövlar på allmänna sportvaruaffärer som idrottsmyndighet, Dicks Sporting Goods and Model s. Det finns dock också flera utmärkta snöbranschhandlare som har online-arrangemang som du kan kolla in. Sierra Snowboard, Extreme Gear och Moosejaw är alla fantastiska alternativ om du vill köpa Burton Boots.

Varning

Burton Boots kan vara ganska dyr på grund av deras tillförlitlighet och många användbara och intressanta funktioner. intresserad av att köpa Burton Boots, förväntar sig att betala någonstans från $100 till $200, ibland lite mindre och ibland mycket mer. Dock är dessa stövlar definitivt värda priset.

Typer

Det finns många olika typer och sorter av Burton Boots som finns tillgängliga på marknaden just nu. Några av de mest populära Burton stövlarna för män är idag Ozon, SLX, Sabbath and Poacher. För kvinnor är några av de mest populära typerna Sapphire, Supreme, Tryst och smaragd. Burton Boots är utformade för vinteraktiviteter, speciellt snowboard. De är välgjorda, pålitliga och robusta, och skapas med bra stöd, mellow flex och vadderade insteps, tillsammans med andra fördelar.