Om hemkomstklänningar

 

Historia

Hemkomstspel och parader, danser och fester som går med dem, är de tidigaste dagarna av organiserade fotbollslag. Högskolor började sponsra hemkomstaktiviteter inte långt efter sekelskiftet. Idag, medan högskolor fortfarande firar hemkomst, är homecoming danser och klänningar till stor del reserverade för gymnasieelever.

Typer

Beroende på om din hemkomstdans är formell eller informell, bestämmer du om du behöver en lång eller kort klänning. Vanligtvis är hemkomstklänningar korta festklänningar. Populära färger inkluderar ljusa blues, greener och purpur. Om du väljer en längre klänning för hemkomst, överväga att välja en lite enklare stil. Satiner och chiffonger är säsongsmässigt lämpliga för homecoming klänningar.

Funktioner

Beading, rosetter och andra detaljer kan göra en enkel klänning glans. Om du väljer en utsmyckad klänning, håll resten av din outfit lite mer diskret. Å andra sidan kan en grundläggande svart cocktailklänning låta dig visa fantastiska smycken eller färgglada skor, bra smycken och mycket mer. Eftersom färg är populär för hemkomstklänningar, se till att den färg du väljer är ett av dina bästa.

Storlek

Välj en klänning som passar din kropp korrekt. Titta på din form ärligt och accentuera dina bästa funktioner. Om du har en timglasform ska du undvika babyduckklänningar utan att forma och leta efter något som betonar en liten midja. Äppelformade tjejer borde ha en bra titt på de stora floaty babyklänningsklänningar som gör det mesta av bra ben och vackra axlar. Många tillverkare erbjuder ett brett utbud av storlekar, och det finns stora plusklänningar till hemmet hemma på nätet eller i lokala butiker.

Betydelse

Hemkomst är först och främst ett firande av skolan. Vissa tjejer kan även välja klänningar, korsor eller tillbehör i sina skolfärger. Om du förväntar dig att tjäna en allmän roll eller vara en del av hemkomsten, kan din klänning vara ännu viktigare. Hemkomst är ett viktigt gymnasium och rätt klänning kan göra eller bryta dansen. Din klänning ska uttrycka din personlighet, passa din egen stil och smickra din figur. Nuvarande trender i hemkomstklänningar inkluderar ljusa färger, imperiumsbyte och en återgång till trendiga stilar på 1980-talet. Dina blommor och ditt datums klädsel ska samordna med din klänning, så var noga med att berätta vad du bär på dansen. Visa din skolanda genom att delta i andra hemkomstevenemang, inklusive parader, andedagar och det stora spelet.