Så här applicerar du övningar som hjälper till att öka bröststorleken

 

1.

ELBOW TOUCH SQUEEZE OCH LIFT

Sitt bekvämt i en stol med fötter som planteras på golvet, tårna spetsar rakt fram axelbredd. Dra bukmusklerna i fina och täta. Kvadrat av kroppen och tryck lätt på axlarna neråt. Lyft dina armar ut till sidan och böja armbågarna som om de kommer in i en bröstflyvning. Placera dina händer i ett knytnätsläge.
Börja övningarna ta djupt andetag in genom näsan och pressa bröstmusklerna genom att långsamt förflytta armbågarna mot varandra för att röra men lämna näven något ifrån varandra. När armbågarna rör, andas ut och upprepa åtgärd 3 gånger. Inhalera dra ihop, andas ut. Efter tredje gången, gör åtgärden igen, den här gången hålla positionen och tryck upp eller slå upp mot taket tio gånger. Vila i 30 sekunder och upprepa för ytterligare två uppsättningar.

2.

LYMARNA FÖR ARMLÄGG

Jag rekommenderar att du gör träningen i vikt först tills din Kroppen anpassar sig till träningen. Lägg med ben, fötter ihop och armarna sträckte sig rakt ut över huvudet. Återigen kommer händerna att ligga i knytnäven. Börja med att klämma i bröstkorgsmuskeln när du justerar armen med bröstet. Alternativa armar fram och tillbaka gör din väg till centrum, andas ut genom munnen. Upprepa åtgärden 10 gånger. Vila i 30 sekunder och fortsätt ytterligare två uppsättningar.

3.

SQUEEZE ARM CROSS

För denna övning står eller sitter (vad du än väljer). Placeras rak axelbredd, palms är vända mot varandra, och fingrarna är raka spetsiga positioner. Börja träningen genom att helt enkelt klämma på bröstmusklerna och korsa händerna över varandra. Repetera åtgärden som växlar händerna för att korsa varandra. Upprepa åtgärden 10 gånger. Vila i mellan 30 sekunder och fortsätt för ytterligare två uppsättningar.
Bröstövningar är bra att göra när som helst, oavsett vilken fitnessnivå du är och effektivast om du gör det på en vanlig bas varje andra dag. Jag har funnit de tre bröstövningarna som föreslogs vara enkla sätt att fasta, ton och till och med tycks öka i storlek på några veckor i bekvämligheten av hemmet. Tänk på att du kommer att få muskelsårighet, varför se till att värma upp och sträcka sig. Överväg att lägga till några ryggmuskler övningar för att lindra muskulös obalans och dålig hållning.

Tips och varningar

  • De uppsättningar som jag har föreslagit är endast en rekommendation. Ändra om nödvändigt de första veckorna tills kroppen anpassar sig till de nya övningarna.
  • Var noga med att kolla med din ordinarie läkare innan du börjar träna något träningsprogram.
  • Byst övningar som ökar bysten linje? Det skulle vara ganska trevligt att träna oss från en storlek a till en storlek c kopp om det var vår önskan. Även om detta lätt kan hända med bröstförstoring, är chansen att det händer med byst övningar smal till ingen. Statistik visar att utövandet av pectoral muskler inte faktiskt ökar bröststorleken (tekniskt). Men om du gör vissa övningar var att fasta och plumpa de bröst du har, skulle du göra dem? Även om de kanske inte blir större kommer man faktiskt att märka en skillnad. De kommer att se ut och känna sig större. Det är ett plus, är det inte? Övningarna jag föreslår är övningar jag har gjort i åratal. Lycka till!