Så här applicerar du rena sminkar

 

1.

Förbered din hud med fuktkräm och låt den lufttorka helt. Gör det varje gång du förbereder dig för att göra din smink. Tro mig det här hjälper dig att rädda dig från för tidigt åldrande och till och med fördröja dem lite. Använd alltid en fuktkräm innan du lägger på smink.

2.

Applicera foundation och / eller någon annan hudkväll eller balansera hjälpmedel som du kan behöva använda, men håll den ljus. Jag rekommenderar att du använder en nyanserad fuktighetskräm eller en ren grund.

3.

Sopa en mjukbrun eller mycket ljusgrå ögonskugga över locket och veckets öga.

4.

Fånga hela ögat i ett mjukt svart ögonfodral. Jag föreslår att du går strax under dina ögonfransar på ditt övre lock och strax ovanför lasslinjen på ditt nedre lock.

5.

Använd en mörkbrun eller medelgrå ögonpenna för att linja din ögon strax ovanför ditt svarta fodrar som du tidigare tillämpat. Applicera strax ovanför lashlinjen på ditt övre lock och strax under din lash line på bottenlocket. Blanda detta med fodret och skuggan mycket bra.

6.

Finska denna härliga rena look upp med läppbalsam eller en liten mängd tydlig läppglans. Nu är du klar och klar för dagen.

Tips och varningar

  • För att ta det här utseendet från dag till natt, applicera ett gnistrande mineralpulver på panna benet, näsbroen och under ögonen. Applicera också en klassisk röd nyans av läppstift och framhäva med en viss klar glans i mitten av din läpp och på din cupid s båge. Varje kvinna idag är en upptagen kvinna och ingen av oss måste ta lång tid att göra oss upp på morgonen eller vi behöver sätta fjärde en stor ansträngning. Denna sminkdesign ger dig det.
  • Varje kvinna behöver idag ett snabbt och enkelt sätt att applicera sin smink, men problemet med det så ofta är att det äntligen ser ut som om det var enkelt och snabbt gjort. Valet att gå med ett friskt och rent utseende kan bidra till att eliminera det olyckliga problemet. Följande steg för steg sminkapplikation ger dig ett nytt rent alternativ som ser polerat ut och är mångsidigt att gå från dag till natt på en minut eller mindre.