Crazy Celebrity frisyrer

  Som nämnts i en artikel 'Journal of Advertising' finns det en stark koppling mellan de kändisar som kändisar kultiverar och dem som emuleras av sina fans. Många fans kopierar sina favoritkändis kläder, smink eller frisyrer i ett försök att knyta sina liv med stjärnans glamour och framgång. Kändisar strävar däremot ständigt efter att se fräsch och nyskapande, vilket kan leda till några intressanta styling val. Medan fans är glada att få smällar eller höjdpunkter som gör dem som kända personer, är vissa kändis frisyrer lite mer extrema.

Mohawks

Även om det finns några grupper inom den allmänna befolkningen Kändisar som har sitt hår styled i mohawks är Travis Barker och Adam Levine. Andra kändisar kända för sina mohawks är David Beckham och Jared Leto. Ännu mer vild än mohawks på män är de som bärs av kvinnor. Moderna kvinnliga kändisar (speciellt de som hoppas kunna vädja till en ung publik) som Rhinna och Gwen Stefani bär ibland mohawks.

Poofs and Beehives

Celebrity ha irstyles når nya höjder, ganska bokstavligen. Från verklighetstjärnor som Nicole 'Snooki' Polizzi till sångare som Amy Winehouse blir kändis håret större och högre. Eftersom några av dessa frisyrer kan vara opraktiska, kommenteras de ofta offentligt. Polizzi var föremål för en pågående Saturday Night Live skit som innehöll en överdriven poof. Andra stjärnor är noterade för sina långa frisyrer, bland annat Lady Gaga och Pink.

Bedhead

Det orörda utseendet favoriseras av några unga kändisar kallas artigt 'bedhead', men när det tas till ytterligheten kallas 'hemlös chic .' Kändisar som favoriserar den här frisyren, som kännetecknas av röriga, lösa lockar, är Mary Kate och Ashley Olsen och Colin Farrell. Andra stjärnor, som Lindsay Lohan, Britney Spears och Johnny Depp, går ut med en mer noggrant utformad - men fortfarande rörig 'bedhead' look.

Unique Celebrity Hairstyles

Bland världens galna kändis frisyrer , det finns några stjärnor som lyckas stå ut på grund av sitt hår ensam. Kate Gosslin s ikoniska frisyr är ofta spoofed på TV. Brittisk komiker Russell Brand är känd för sin signatur frisör, som han sportar sig om att se sig själv eller skådespelare i filmer. Andra kändisar som är kända för sina överdrivna frisyrer är Lady Gaga, Rihanna och Adam Lambert.